0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vincent Audio SV-500 + CD-S1.2 Audiophile sztereó szett

Vincent Audio SV-500 + CD-S1.2 Audiophile sztereó szett

Normál ár: 699 990 Ft

Special Price 599 990 Ft /szett

Vincent Audio SV-500 + CD-S1.2 Audiophile sztereó szett

Vincent Audio

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Normál ár: 699 990 Ft

Special Price 599 990 Ft /szett

Elérhetőség: Készleten

Az akció 2017-10-24.-ig, vagy a készlet erejéig él!

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 699 990 Ft

Special Price 599 990 Ft /szett

Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Igen

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Vincent Audio
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár szettre vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Az egyik ilyen cég a német illetőségű Vincent Audio is, ahol 20 éve az audiofil készülékek fejlesztése, az elektroncsövek és félvezetők kombinálása a napi szintű feladat. Ugyan az elmúlt években, a Vincent kínálatában szinte csak ráncfelvarrások történtek, de idén több új, izgalmas modellt is bemutattak, melyek közül most az egyik legérdekesebb készüléket, az SV-500 fantázianevű hibrid, elektroncsöves-félvezetős erősítőt vettük górcső alá. Az 1000 eurós európai áron startoló erősítő, több szempontból is felhívja magára a figyelmet. Bár az SV-500 esetén nem teljesen új fejlesztésről van szó, hiszen a robusztus, jól beváltSV-227, szintén sztereó hibrid monstrum alapjaira építkezik, de a kisebb testvér nem nevezhető semmiképp egy lebutított változatnak.


Az 1000 Euróról „békebeli” árfolyamon forintra konvertált áru SV-500 fejlesztési koncepciója egyértelműen a sikeres SV-227-esén alapult, hiszen lényegében belőle deriváltak egy lényegesen olcsóbb, viszont külsőleg és belsőleg egyaránt a drágább típust idéző, ugyancsak hibrid felépítésű „kicsi” erősítőt. A hibrid felépítés természetesen a koncepció legfőbb lényegi eleme, hiszen egyrészt érdekesebbé és egzotikusabbá teszi a készüléket, de ami még fontosabb, az erősítők sokakat elcsábító erőteljes és kellemes hangkaraktere is ennek a megoldásnak is köszönhető.


Az SV-500 névre hallgató új modell nemcsak kinézetében, hanem áramköri felépítésében is a nagyobb testvért idézi, a felhasznált elektroncsövek azonban nem ugyanazok benne. A kisebb típusban szintén három cső, mégpedig kettő 6N1 és egy 12AX7 található, a 8 Ohmos terhelésen csatornánként 50 W (4 Ohmon 2×80 W) teljesítményt pedig négy darab Toshiba tranzisztor állítja elő. A készülék tápellátását szintén egy méretes toroid transzformátor biztosítja, 20.000 mikroFarados tároló kondenzátorokkal. Nagyobb márkatársához hasonlóan az SV-500 is tartalmaz beépített DA konvertert, így a négy vonalszintű analóg bemenete mellett egy koax illetve egy optikai digitális bejárat is található rajta. Pre-out és Rec-out kimenetei révén a készülék akár más végfokkal vagy aktív szub-wooferrel is használható.


A bécsi székhelyű Vincent Audio portfóliójában több mint 25 erősítő mellett CD lejátszók, DAC-ok, tunerek, végerősítők, kábelek és hálózati szűrők is találhatók. Most az általuk készített legfrissebb hibrid erősítőt, az SV-500-as modellt vettük górcső alá. Az SV-500-as modell egy, már bevált és sikeres készülék, az SV-227-es hibrid (elektroncsöves / félvezetős) erősítő alapjaira épül, szolidabb megjelenéssel és más csökészlettel. Az előerősítő részben egy 12AX7-es illetve két darab 6N1-es dupla trióda végzi a vonal jelszint erősítését, melyből a 2x80W / 4 ohm teljesítményt Toshiba végtranzisztorok állítják elő. A tápegységben egy nagyméretű, 250VA-es toroid transzformátor található, mely bőséges tartalékokkal rendelkezik, még nagyobb igénybevétel esetén is.


Hasonló árú termékek (+/-10%)

Vincent Audio SV-500 Audio Physic Classic 5