0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
ScreenLine AMLETO fix keretes vetítővásznak különböző méretben

ScreenLine AMLETO fix keretes vetítővásznak különböző méretben

113 600 Ft /db

ScreenLine AMLETO fix keretes vetítővásznak különböző méretben

ScreenLine

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

A vetítő vásznak csak előre utalásos vagy készpénzes fizetés mellett rendelhetőek szállítással!
Utánvétes szállításra nincs mód!  

113 600 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

* Kötelezően kitöltendő mezők

113 600 Ft /db
Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

Mint ahogyan minden iparágban, úgy a vetítővásznak gyártásának területén is akadt pár olyan úttörő cég, amelyek munkájának és fejlesztéseinek köszönhetően mára olyan termékeket vehetünk igénybe, melyek használata jóval könnyebb, külsejük tetszetősebb és kifinomultabb.

Egyik közűlük a közel 30 éves múltra visszatekintő olasz Screenline vállalat, akik számos újítást vezettek be a piacra.

A folyamatos innovációnak köszönhető, hogy mára 44 féle vetítővászon típus és 8 féle vetítővászon felület közül választhatunk. Lehetőségünk van tehát a számunkra legjobban személyre szabott vetítővásznat és felületet választani.

A termékeket hat nagy csoportra oszthatjuk:
• Mennyezetbe építhető vetítővásznak
• Elektromotoros vetítővásznak
• Nagyméretű, elektromotoros vetítővásznak
• Manuális, azaz kézi működtetésű vetítővásznak
• Fix keretes vetítővásznak
• Hordozható vetítővásznak

A mennyezetbe építhető vetítővásznak telepítésekor már az építési vagy átalakítási munkálatok megkezdésekor be kell szerelni a vásznat, illetve a helyét ki kell alakítani. Ezek a vetítővásznak kiváló minőséget képviselnek, vastag vászonfelülettel szereltek, és a tökéletesen sima felület elérése érdekében általában oldalfeszítettek. Használat alatt az elektromotor segítségével lenyílnak a mennyezetből, használaton kívül pedig visszacsukódnak oly módon, hogy teljesen belesimulnak a mennyezetbe. Lehetőségünk van távirányítóval, fali kapcsolóval vezérelni, de természetesen összeköthetjük őket a házi automatizálási rendszerrel is.

Az elektromos vetítővásznak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, de oldalfalra vagy a mennyezetre szerelhetők. Itt is elérhetőek az oldalfeszített vetítővásznak, illetve választhatunk kifutóval vagy egyedi dizájnnal rendelkező vetítővásznak közül is. Ebben a kategóriában elérhetőek a vastagabb és tartósabb felületek is.

Egy nagyméretű vetítővászon esetén kulcsfontosságú a motor minősége. Az általunk kínált vetítővásznak mindegyike kiváló minőségű elektromotorral van felszerelve, és többszörös tesztelésen esnek át, mielőtt beépítésre kerülnek. Mivel ezen vetítővásznak szélessége elérheti a 10 métert is, így kulcsfontosságú, hogy kiváló vászonanyaggal rendelkezzenek, felületük évek múltán se hullámosodjon be, hiszen egy ekkora vászon cseréje komoly kihívás, mivel tömegük esetenként meghaladhatja a 400 kg –ot is.

A kézi működtetésű, vagy más néven manuális vetítővásznak működési elvük alapján két csoportba sorolhatóak. Leggyakoribb, amikor a vetítővászon tokban található egy erős visszahúzó rugó, mely visszacsévéli a vászonfelületet, a másik megoldás pedig a kurblis szerkezet. Elérhetőek már fékezőmechanizmussal ellátott rolós vetítővásznak is, melyek igazán praktikusak, hiszen a visszacsévéléskor a vetítővászon nem csapódik vissza a tokba, hanem szépen lassan húzza vissza magát.

A fix keretes, vagy feszített keretes vetítővásznak főként házimozi használatra vagy elegáns irodákba, tárgyalótermekbe ajánlottak, ahol gyakran vetítünk, vagy az adott falfelületnek semmi más funkciója nincs (nincs mögötte pl. egy TV vagy kép). A rugalmas vászonanyagnak köszönhetően tökéletesen sík, hullámmentes felületet kapunk.
 
A hordozható vetítővásznak két nagy csoportját különböztetjük meg: az un. Fold típusú vásznakat, és a tripod vásznakat. A Fold típust jellemzően nagyobb rendezvények lebonyolításakor használjuk a stabil lábazatnak, és az elérhető nagy felületnek köszönhetően. A tripod vetítővászon kisebb rendezvények tökéletes kiegészítő eszköze lehet, hiszen pár másodperc alatt szétnyitható és összecsukható. Mindkét típus jellemzője, hogy személyautóban szállítható, és egyszerűen kezelhető.
 
Vetítővászon felületek
 
White Ice – F.P. – gain 1.2 – 400 micron – H roll 2400 mm
Home Vision – F.P. – gain 1.0 – 430 micron – H roll 2100 mm
Diamond – F.P. – gain 1.4 – 250 micron – H roll 3100 mm
Perforated – F.P. – gain 1.0 – 410 micron – H roll 2400 mm
Microperforated – F.P. – gain 1.0 – 410 micron – H roll 2400 mm
3D Passive – F.P. – gain 0.8 – 380 micron – H roll 2400 mm
3D Pro Active – F.P. – gain 2.8 – 250 micron – H roll 2000 mm
Grey High Contrast – F.P. – gain 0.8 – 410 micron – H roll 2400 mm
Ambra – R.P. – gain 2.5 – 300 micron – 2400 mm
Coral – R.P. – gain 2.8 – 410 micron – 2400 mm
Repro – R.P. – gain 16 – 130 micron – 1300 mm
 
Mára legnépszerűbb az 1.0-1.4 gain erősítésű, és 150 fokos betekintési szöggel rendelkező felületek, amelyet a ScreenLine betekintési szög és irányítottság korlátozás nélkül kínál, amely  felülteteknek nincs csillogása és hotspot-ja. További jól ismert típusok a High Contrast, a 3D Pro Active és a Coral, ez utóbbi a hátulról történő vetítéshez. Mára már elérhetőek olyan felületek is, melyek perforáltak, lehetőséget teremtve ezáltal egy hangszóró vetítővászon mögötti elrejtésére. Ebből is kétféle anyagot kínál a ScreenLine: rövid nézési távolságból a Microperforated, ami kisebb méreteknél 0,1 mm lyukátmérővel rendelkezik; nagy méretnél, ahol a nézési távolság is nagyobb, a jobb hangáteresztő képesség miatt a Perforated 1 mm lyukátmérővel rendelkező vásznat kínálja. Így egy otthoni vetítés is valódi moziélményt nyújt!
 
A vetítővásznak képarányai
 
Leggyakoribb képarány prezentációhoz, irodai felhasználásra a 4:3 –as és a 16:10-es, ami annak köszönhető, hogy a videokártyák és irodai projektorok jó része ezeket a natív felbontásokat támogatja.
 
Házimozi használatra a legelterjedtebb a 16:9 –es képarány, de ahol előtét lencsével (anamorph prizmával) ellátott vetítési lehetőség van ott a 21:9-es képarány a megfelelő választás. Ezeket kombinálhatjuk maszkolós vásznakkal (pl.: Multiformat) ahol a fekete részek kitakarhatóak a jobb kontraszthatás miatt. De lehetőség van 16:9 és 21:9 vetítési formációra is egy motoros vászonnal, amit a Biformat vászon kínál számunkra.Műszaki adatlap

További információk

Gyártó ScreenLine
Színválaszték Fehér
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

JVC High-end projektor Audio Physic Classic 5