0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Primare PRE60 sztereó előerősítő

Primare PRE60 sztereó előerősítő

2 324 990 Ft /db

Primare PRE60 sztereó előerősítő

Primare

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

2 324 990 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg. Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

  • Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
  • Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
  • Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
  • Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
  • Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

 

A PRE60 referencia osztályú audiofil előerősítőt arra tervezték, hogy bármely high-end végerősítőt képes legyen meghajtani. A leginkább javasolt teljesítményerősítő a dedikált A60 Primare típus, mivel elsősorban ennek UFPD technológiájához van méretezve. A 60-as széria egységeivel a Primare ismét megerősítette a jelenlétét a high-end rendszerek piacán, amelyen évtizedek óta jelen van. A modern két egységből álló rendszer az audio streaming funkcióval, és a feltűnő kétszínű megjelenésével számtalan új fejlesztést tartalmaz. A hagyományosan magas minőségű analóg áramkör tervezést kombinálja a legújabb digitális jelfeldolgozás módokkal. A korábbi 30-as szériával összehasonlítva jelentős előrelépés, amely páratlan audiofil élményt nyújt.

 

A PRE60 OLED kijelzés és vezérlő paraméterek kezelés módja az EISA díjas I32 integrált erősítőben mutatkozott be először. A készülékház acél ötvözet (15 mm-es front panellel). Két pár L/R alacsony zajú XLR bemenetet, és 4 pár RCA bemenetet kínál. Ezek mellett két pár RCA kimenet, 2 pár XLR kimenet, felvétel kimenet, RS232C, trigger, és IR bemenet csatlakozások találhatók a készüléken. A PRE60 beépített DAC/Media egysége média és streaming csatlakozás módokat kínál USB, iPod, LAN, stb egységekhez. 24 bit 192 kHz-ig biztosítja a streaming fájlok támogatását Internet, NAS, vagy PC forrásról, emellett az internet rádió tartalmak, és a digitális kimenettel rendelkező műsorforrások hangjeleit is kiváló minőségben hallgathatja. Csatlakoztathat akár CD lejátszót, okos telefont, hordozható lejátszót, vagy szatellit beltéri egységet is.

 

Audiofil topológia:

 

Minden jel út teljesen szimmetrikus, és a lehető legrövidebb. Minden jelfeldolgozó egység (bemenet választás, hangerő, és balansz) tökéletes egyensúlyban működik együtt az analóg résszel. Az aszimmetrikus bemenetek először egy buffer áramkörbe kerülnek, amely szimmetrikus jelekké alakítja azokat. A Burr Brown OPA2134 op-amp egységekről csatolja a jelet a hangerő, és balansz szabályzásra, amelyet az NJW1195 attenuátor végez szimmetrikus konfigurációban. A műsorforrás kiválasztás magas minőségű jel relékkel történik.

 

A szimmetrikus jelvezetés mód azt jelenti, hogy két különálló, egyforma nagyságú, de ellentétes fázisú jelet vezetnek végig a készülékben. Bármilyen bejutó zaj egyforma amplitúdóval lesz jelen mindkét csatornán, és kioltja magát. A differenciál erősítők a hasznos jelet két egyforma nagyságú, ellentétes fázisú jellé alakítják, míg a zavarjel megegyező fázisban lesz jelen mindkét csatornában. A szimmetrikus felépítés miatt a megegyező fázisú jelek hatástalanok, ezért csak a műsorforrás tiszta hangjele marad meg a jelfeldolgozás során.

 

A négy L/R aszimmetrikus bemenet 16 dB-es erősítő modulja különálló egység. Minden modul a lehető legrövidebb jel úttal kapcsolódik a fő áramköri egység megfelelő pontjához, emellett a fő áramköri egység is ultra rövid jelvezetést alkalmazva juttatja el a hangjeleket a diszkrét alkatrészekhez. Az áramkörök MOSFET félvezetőkből, MELF ellenállásokból, és polipropilén kondenzátorokból épülnek fel. Aktív, tökéletesen szimmetrikus áramforrásokat alkalmaz a készülék a passzív ellenállás hálózatok helyett a szabályzó fokozatokban.

 

A szimmetrikus DAC egység a legjobb minőségű Crystal DSD DAC CS4398 (ezzel épült a DAC30-is) áramkört használja. FET diszkrét kimeneti buffert alkalmaz az egység. A lehető legjobb jel átvitel érdekében aranyozott csatlakozásokon kerül a jel továbbításra a média egység, és az analóg előerősítő egység között.

 

A PRE60 DC csatolt a bemenettől a kimenetig. Nem tartalmaz kapacitást a jel útban. Mivel aktív DC szervókkal kompenzálja a DC tartalmat, a kimeneteken DC komponens nélkül jelenik meg a hangjel, emellett a DC komponens esetleges jelenléte semmi módon nem befolyásolja a készüléket.

 

A front panel kezelő elemei teljesen le vannak választva a PRE60 analóg részeiről. Az áramkörök a front panel, és az acél váz közé vannak szerelve.

 

Zavarmentes tápellátás, és ultra alacsony készenléti fogyasztás:

 

A PRE60-ba nagyon magas minőségű, ultra alacsony zajú C-magos transzformátor van beépítve, amelyet kézzel tekercselnek. Az analóg, és digitális részek külön tápellátást kaptak. Az analóg oldal ultra gyors feszültség szabályzású tápegység része hatalmas, összesen 43000 uF kapacitású szűrő kondenzátorokkal van kiegészítve. A több kis értékű kapacitás jobb hatásfokkal képes üzemelni, ezáltal a PRE60 kimagaslóan alacsony harmonikus torzítással, és nagyon magas jel/zaj viszonnyal büszkélkedhet.

 

A PRE60 készenléti teljesítménye nagyon alacsony, mindössze 0,2 watt. Ezt úgy érték el, hogy a készenléti tápegység kapcsolóüzemű, ám mikor az előerősítő aktiválódik, a kapcsoló üzemű tápegység kikapcsol, és átadja helyét az alacsony zajú C-magos speciális táptrafónak.

 

Egyszerű kezelhetőség:

 

Minden beállítás egyszerűen elvégezhető a grafikus kijelzőn. A kijelző fényereje négy fokozatban szabályozható. Aktivitás érzékelése után néhány másodpercen belül a kijelző fényerőssége a beállított értékre csökken vissza. A setup menüben a bekapcsolási hangerősség, a bemenet átnevezés (6 karakterig), a bemenet tiltás, és a trim beállítások (hangerő, és balansz) végezhetők el 1 dB léptékkel. Ugyanitt aktiválható a surround processzor bypass beállítása is.

 

Az integrált DAC/Média egységfunkciói, és a streaming funkciók a Primare App iOS, vagy Android verziójával vezérelhető. Az alkalmazáson keresztül a bemenet kiválasztás, hangerő, a fájlböngészés online, vagy tárolt zenei könyvtár fájlok között vezérelhető.

 


Műszaki adatok:

 

Általános:
Svéd tervezés, és svéd építés
Testre szabott, nagyon alacsony zajú C-magos transzformátor
43000 uF összes tároló kapacitás
Külön tápegység az analóg előerősítő rész, és a média egység számára
Négyrétegű áramkör panelek nagyon rövid jel utakkal, és optimalizált testelés rendszerrel
MELF 1% ellenállások
Az aszimmetrikus jeleket szimmetrikusra alakítja
Az analóg fokozatok számára külön szabályzott tápegység
Kiválasztható 6 dB erősítés a HIGH bemenetek számára
2 pár XLR kimenet (Neutrik)
2 pár RCA kimenet (Nextgen)
Kapcsoló üzemű tápegység alacsony készenlét fogyasztással ECO
Rendkívül stabil készülékház 15 mm-es front panellel
Média egység

 

Teljesen szimmetrikus DAC egység Crystal DSD DAC (DAC30-ból származik)
Továbbfejlesztett FET buffer diszkrét kimeneti fokozatok
Aranyozott média - analóg egység csatlakozás pontok
Primare App a PRE60 funkciók és böngészés beállításokhoz

 

Analóg bemenetek: 2 pár XLR (L/R), 4 pár RCA (L/R)
Egyéb be és kimenetek: RS232, IR, Trigger, RF
Bemeneti impedancia: 15 kiloohm XLR/RCA
Analóg felvétel kimenet: 1 pár RCA (L/R)
Kimeneti impedancia: 110 ohm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 100 kHz -3 dB
THD + N < 0.003%, 20Hz - 100kHz, 0dB erősítés.
Jel/zaj viszony -115 dBV
Max be, és kimeneti jelszint 10Vrms
Erősítés 16dB
Teljesítmény felvétel készenlétben: 0.5W; Üzem közben: max 38W
Méretek (Szélesség x Mélység x Magasság) 430 x 385 x 142mm

 

További információk

Gyártó Primare
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
Internet-rádiózás Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
Pure Direct üzemmód Igen
Független tápellátás Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
MOSFET fokozatok Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Aranyozott csatlakozó Igen
Wifi kommunikáció Igen
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 4 RCA 2 XLR / 2 RCA 2 XLR
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) 1 / 3
USB A csatlakozó Igen
USB B csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Audio D/A átalakító Igen
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 100000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 142 x 385
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 15
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők