0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Primare I22 integrált sztereó erősítő

Primare I22 integrált sztereó erősítő

Normál ár: 424 990 Ft

Special Price 349 990 Ft /db

Primare I22 integrált sztereó erősítő

Primare

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

Hibátlan fekete bemutató darab!

Normál ár: 424 990 Ft

Special Price 349 990 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Az akció 2017-06-24.-ig, vagy a készlet erejéig él!

Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Igen
Üzletünkben kipróbálható:
Igen

Részletek

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg. Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

  • Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
  • Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
  • Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
  • Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
  • Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

 

A svédek a legutóbbi időkig az A/B osztályú végerősítésre esküdtek, bipoláris tranzisztorral a főszerepben, aztán nemrég gondoltak egy merészet, és belevágtak a D osztályú erősítés gatyába rázásába. Munkájuk eredményének, az UFPD (Ultra Fast Power Device) néven jegyzett kapcsolásnak a legfontosabb erénye, hogy kiküszöböli a kapcsolóüzemű fokozat felsőbb frekvenciatartományában felerősödő torzítást, így végre valódi audiofil hangminőségre képes. A siker kulcsa, hogy a közös egységbe foglalt erősítő- és kimeneti szűrőfokozattal lehetővé vált a stabil visszacsatolás, és vele az azonnali, pontos vezérlés a teljes átviteli sávban. És még további hozadékkal is járt megoldás: frekvenciaátvitele úgyszólván terheléstől független, vagyis előnyei bármilyen hangsugárzó mellett érvényesülnek. De nem érték be ennyivel a Primare-nál, kezelésbe vették a D osztályú fokozat gyakorlatilag szükségszerű velejáróját, a kapcsolóüzemű tápegységet is, és kiokoskodtak számára egy olyan izolációs technológiát, amely nem enged vissza zajt az elektromos hálózatra, így nincs miért potenciális zavarforrásként tekinteni az I22-re. A rendszer további haszna a rendkívüli energiahatékonyság: az erősítés hővesztesége elhanyagolható, a készülék doboza teljesen zárt, belül nem látunk sem súlyos trafót, sem óriási hűtőbordákat, mégis hideg fejjel és testtel zenél órákon át, miközben 19 wattot vesz fel a hálózatból.

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Primare
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 2
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
MOSFET fokozatok Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Beépített erősítő osztály UFPD
Csatlakozó típusa RCA
Aranyozott csatlakozó Igen
Hangsugárzó csatlakozók (pár) 1
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) 1 / 1
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 4 RCA / 2 RCA
Előerősítő kimenet Igen
USB B csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Jel/Zaj viszony (dB) 100
Frekvencia átvitel (Hz) 10 - 20000
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 2 x 80 / 1x 160
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 8
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 106 x 420
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 12
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

primare-i22-cd22-tesztItt van egy svéd gyártó, aki valamit másképp csinál. Jelen esetben a kulcstechnika, ami köré a cég a termékeit építi, a D osztályú erősítés egy kicsit átdolgozott, továbbgondolt változata. Ahogyan azt a Primare is hangoztatja, a D nem a digitális rövidítése, hanem egy eltérő, de még analóg működési módé. Ellentétben a mosógépekkel és kávéfőzőkkel, az erősítők világában az A osztály kevésbé hatékony, mint a D. Ám ismét hangsúlyozni kell, hogy a D, miként az A is, működési elvről árulkodik, semmi másról. Az eltérő hatékonyság csupán egy járulékos tulajdonság. Nem a tavaszi mező illatától megrészegült környezetvédők találták ki, hanem a forrasztóón füstjében eltompult mérnökök.


primare-i22-cd22-tesztA Primare nem naponta dobálja piacra az új termékeit, ezért nagy izgalommal vártuk az új jövevények kipróbálásának lehetőségét. A CD21, és I21 voltak a Gyártó korábbi belépő kategóriája, bár ez relatív fogalom. Az 1250 Fontos ár megtartása nagy erény, és nem valószínű, hogy ilyen meggyőző megjelenésű másik berendezés található a piacon. Természetesen a hang a legfontosabb, de sajnos ebben a kategóriában a megjelenés ritkán ennyire dekoratív.
Ez részben annak tudható be, hogy az okos tervezéssel a hardver elemeken több készülék osztozik. Az egyik legfőbb Primare jellegzetesség például az, hogy vastag acél hordozóra van felépítve – ha ezt elhagynák, sokan valószínűleg leszoknának róluk. Az előlap selyemfényű alumínium, jó vastag persze, és emiatt nagyon mutatós a belemaratott logo. A gombok, és a hangerő érintése stabilitást, szilárdságot sugall.


Hasonló árú termékek (+/-10%)

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők