0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Primare CD22 CD lejátszó

Primare CD22 CD lejátszó

424 990 Ft /db

Primare CD22 CD lejátszó

Primare

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

424 990 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg. Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

  • Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
  • Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
  • Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
  • Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
  • Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

 

A masszív acéllemez ház kiválóan árnyékol, már csak nagy tömege folytán is hatékonyan csillapítja a vibrációkat, nem utolsósorban pedig bizalomgerjesztően néz ki. A vastag, húzott, szálcsiszolt, fekete vagy titán felülettel készülő előlap a megszokott nyakrész közbeiktatásával csatlakozik a házhoz. Jól látszik rajta, hogy tervezője az idáig sem éppen bonyolult kezelőfelület letisztítását kapta feladatául, és egész jól megbirkózott a lehetetlen küldetéssel: a kezelőszervek számát megfelezte, a kijelzőt kisebbre, annak tartalmát egyszerűbbre vette, így a fém homloklapos lemezfiók és a fehér fényű, négy lépésben állítható fényerejű VFD már egy sorban is elfér. Nem feltétlen volt viszont jó ötlet a korábban könnyen hozzáférhető, bal elülső alsó perembe épített tápkapcsolót a hátlapra száműzni, bár az is igaz, hogy a nullát egész jól közelítő készenléti fogyasztást nézve sokat nem spórolunk a kapcsolgatással. Szolgáltatásoldalról nézve különösebbet nem vár az ember egy ilyen lejátszótól, mégsem maradunk extra nélkül, választhatunk például a sztenderd 44,1 helyett 48, 96, 192 kHz-es felülmintavételezést, vagy hallgathatunk zenét USB háttértárról is, igaz, csak MP3 és WMA formátumban, szóval pont jó helyen van a hozzá tartozó bemeneti aljzat a hátlap rejtekében. Ennél jóval fontosabb a tudat, hogy belül megbízható Asatech CD futómű üzemel Sanyo lézerrel, valamint a jitter elnyomáshoz szükséges, 5 másodperces olvasási pufferrel dolgozó Toshiba szervorendszerrel kiegészítve. A mintavétel-konverter a TI gyártmánya, akárcsak a népszerű PCM1792 DA átalakító, a kimeneti fokozat MOSFET-es, a lehető legrövidebb úton vezetett audio jel nem halad át kondenzátoron.

További információk

Gyártó Primare
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Független tápellátás Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Egyéb jellemzők 1x PCM1792 24-192Khz
Csatlakozó típusa RCA - XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 / 1
Analóg audio bemenet / kimenet (db) - / 1
USB A csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Audio D/A átalakító Igen
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 20000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 106 x 375
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 13
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

primare-i22-cd22-tesztItt van egy svéd gyártó, aki valamit másképp csinál. Jelen esetben a kulcstechnika, ami köré a cég a termékeit építi, a D osztályú erősítés egy kicsit átdolgozott, továbbgondolt változata. Ahogyan azt a Primare is hangoztatja, a D nem a digitális rövidítése, hanem egy eltérő, de még analóg működési módé. Ellentétben a mosógépekkel és kávéfőzőkkel, az erősítők világában az A osztály kevésbé hatékony, mint a D. Ám ismét hangsúlyozni kell, hogy a D, miként az A is, működési elvről árulkodik, semmi másról. Az eltérő hatékonyság csupán egy járulékos tulajdonság. Nem a tavaszi mező illatától megrészegült környezetvédők találták ki, hanem a forrasztóón füstjében eltompult mérnökök.


primare-i22-cd22-tesztA Primare nem naponta dobálja piacra az új termékeit, ezért nagy izgalommal vártuk az új jövevények kipróbálásának lehetőségét. A CD21, és I21 voltak a Gyártó korábbi belépő kategóriája, bár ez relatív fogalom. Az 1250 Fontos ár megtartása nagy erény, és nem valószínű, hogy ilyen meggyőző megjelenésű másik berendezés található a piacon. Természetesen a hang a legfontosabb, de sajnos ebben a kategóriában a megjelenés ritkán ennyire dekoratív.
Ez részben annak tudható be, hogy az okos tervezéssel a hardver elemeken több készülék osztozik. Az egyik legfőbb Primare jellegzetesség például az, hogy vastag acél hordozóra van felépítve – ha ezt elhagynák, sokan valószínűleg leszoknának róluk. Az előlap selyemfényű alumínium, jó vastag persze, és emiatt nagyon mutatós a belemaratott logo. A gombok, és a hangerő érintése stabilitást, szilárdságot sugall.


Hasonló árú termékek (+/-10%)

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők