0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Primare BD32 MK II High-End Blu-ray lejátszó

Primare BD32 MK II High-End Blu-ray lejátszó

1 259 990 Ft /db

Primare BD32 MK II High-End Blu-ray lejátszó

Primare

1 259 990 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Igen

Részletek

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg. Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

 • Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
 • Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
 • Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
 • Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
 • Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

Kombinálja az audiofil hangzást minden műsorforrással. Élvezze egy készülékben az élethű 4K bemutató természetes színeit BluRay forrásról, vagy a DVD felkonvertált négyszeres fullHD felbontását. Imádni fogja a folyamatos megjelenítést, a színek természetességét a nyolcmillió pontosan definiált képponton. A kirobbanó dinamikát, amely rendelkezésére áll a multicsatornás hanganyagokon, CD-ről, SACD-ről, DVD-Audio lemezekről, DSD fájlokról, de akár az USB, és Windows SMB forrásról is. A különböző médiák vezetékes, vagy vezeték nélküli WiFi kapcsolaton keresztül (USB külső egység tartozék) csatlakoztathatók, így az USB mellett a DLNA forrásokról is élvezheti a tartalmakat. Az egyszerű kezelés, és a könnyen leolvasható OLED kijelző mellett a C24 rendszervezérlést is könnyű megszokni.

A frissítések fontosak, ezért a BD32 MKII a LAN porton keresztül képes frissíteni magát a Primare web oldalról. A jövőbeli frissítések a setup menüből könnyedén elvégezhetők. A készülék áttekinthető formatervezésben egyesíti magában az otthoni műsorforrások, és megjelenítő eszközök egyszerű vezérlés módját.

Soha nem látott képminőség, kiváló minőségű hang, és a különleges megjelenés az, amely a Primare BD 32 MKII világát jellemzi. Ha teljes Primare stílusú minőséget szeretne élvezni, javasoljuk, hogy SP33, és A30.7 erősítőkkel, vagy az SPA23 és A34.2 erősítőkkel tervezzen rendszert. Minden modell rendelhető szálcsiszolt fekete, vagy titán színben.

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Primare
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
DNLA csatlakozás Igen
DSD / AIFF támogatás Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
SACD lejátszás Igen
Pure Direct üzemmód Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Egyéb jellemzők Crystal DSD DAC CS4398
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
HDMI bemenet / kimenet (db) 1 / 1
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 1 RCA - 1 XLR + 5.1 / 1
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 / 1
Külső HDD csatlakozó Igen
USB A csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Többcsatornás analóg audio kimenet (RCA) Igen
Video formátumok BluRay, DVD, CD, SACD, DVD-Audio, DSD
1080p felkonvertálás Igen
1080/24p visszajátszás Igen
1.4-es támogatás Igen
24p lejátszás Igen
2D kompatibilis Igen
Audio D/A átalakító Igen
Audio A/D átalakító Igen
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 106 x 375
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 8,5
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
 1. Kiváló review by Muzsikpeti on 2016. 07. 15.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  A világ legjobb bluray lejátszója, nagyon magas minőséget képvisel! Mozin és zenén is maradandót alkot. Boldog lehet aki ilyet birtokolhat.

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Kicsomagoláskor, a készülékkel való találkozás első pillanataiban rögtön érezhető, hogy szó szerint egy nehézsúlyú versenyzőről van szó. Ha nem számítana szentségtörésnek egy több mint egymillió Ft-os készülékre ilyet mondani, mintha nem is egy kifinomult univerzális lejátszót, hanem egy masszív páncélkazettát vennénk ki a dobozból. Köszönhető ez elsősorban a tekintélyes, 10 kg-os súlyának, de jelentősen ráerősítenek erre az érzésre a láthatóan vastag burkolati lemezek és a matt fekete tető és oldallap.
A frontoldal finom kidolgozású, selymes hatású, szálcsiszolt felületű, de a Primare-stílusú ovális fekete betéttel viszonylag tagolatlan látványt nyújt, ezért meglátásunk szerint az ezüstszínű kivitel egy nagyságrenddel könnyedebbnek és elegánsabbnak tűnik.


Primare BD32MKII hálózatos univerzális lejátszóA full HD-hoz képest négyszer nagyobb képfelbontást, és az audiofilia tartalékainak legvégső kihasználását ígéri, a karácsonyi szezonra megjelent svéd szenzáció, a Primare BD32MkII. Ez a remekmű lehetővé teszi a látványos részleteket és a ragyogó színeket natív 4K forrásból, de átalakítja (felskálázza) a Blu-ray és DVD-filmek képfelbontását is. Természetesen élénk képeket generál a több mint nyolcmillió pontosan meghatározott pixel, és a kirobbanó dinamikát sugárzó többcsatornás film hang. A CD-, SACD- és DVD-Audio lemezek mellett a ma legnagyobb érdeklődés övezte, eddig ismert legnagyobb felbontású DSD fájlokat is lejátszhatjuk. Minden nézni és hallgatni valóhoz könnyű hozzáférést biztosít a Wi-Fi hálózati elérés, az USB vagy DLNA (Digital Living Network Alliance) eszközökkel való együttműködés. A BD32 MkII magas színvonalú tervezése, az anyagspecifikáció és a funkcionális egyszerűség, sajátja ennek a készüléknek. Kell ennél több?


Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők