0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Primare A60 Sztereó Végerősítő

Primare A60 Sztereó Végerősítő

2 324 990 Ft /db

Primare A60 Sztereó Végerősítő

Primare

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

2 324 990 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg. Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

  • Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
  • Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
  • Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
  • Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
  • Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

 

Az A60 referencia osztályú szimmetrikus felépítésű 2x250W UFPD sztereó teljesítmény erősítőt úgy tervezték, hogy bármelyik high-end előerősítő képes legyen meghajtani, ám a legjobb hatásfokot a PRE60 egység érheti el. A 60-as széria egységeivel a Primare ismét megerősítette a jelenlétét a high-end rendszerek piacán, amelyen évtizedek óta jelen van. A modern két egységből álló rendszer az audio streaming funkcióval, és a feltűnő kétszínű megjelenésével számtalan új fejlesztést tartalmaz. A hagyományosan magas minőségű analóg áramkör tervezést kombinálja a legújabb digitális jelfeldolgozás módokkal. A korábbi 30-as szériával összehasonlítva jelentős előrelépés, amely páratlan audiofil élményt nyújt.

 

Az A60 arra lett tervezve, hogy a legalacsonyabb torzítás mellett nagy teljesítmény leadására legyen képes. A dedikált PRE60 előerősítő, vagy a Primare multicsatornás processzorok azok, amelyek képesek tökéletesen kiszolgálni. Az UFPD technológia rendkívül alacsony újraéledési időtartama természetes gyorsaságot, tiszta agilis hangzást, és sokkal szélesebb átviteli tartományt garantál kivételes headroom érték mellett. Az A60 messze felülmúlja a hagyományos A/B osztályú erősítőket hatékonyságban, és alig termel hőt működés közben.

 

Audiofil topológia

 

Az A60 háza négy darab teljesen diszkrét UFPD erősítőt (csatornánként kettőt) tartalmaz szimmetrikus elrendezésben. A ház acél ötvözet, 15 mm-es alumínium front panellel, amely tökéletes stabilitás, merevséget biztosít, emellett minden külső vibrációtól megóvja az elektronikát. Minden csatorna rendelkezik aszimmetrikus RCA, és szimmetrikus XLR bemenetekkel, valamint a magas minőségű Nextgen WBT hangszóró kimenetekkel. Trigger, és RS232 vezérlő bemeneteken vezérelhető az egység. Az aszimmetrikus bejövő jeleket magas minőségű átalakító fokozat konvertálja át szimmetrikus jelekké.

 

A szimmetrikus jelátvitel azt jelenti, hogy két önálló jel utat alkalmaz a készülék, ellentétes fázisban. A zaj, ami bekerül a rendszerbe, így semmiféle problémát nem okoz, mert ki fogja oltani magát. A bemeneti differenciál erősítők az értékes zenei anyagot ellentétes fázisban erősítik, míg az azonos fázisú zajt elnyomják. Ilyen módon a készülék saját zaja elhanyagolható, és a lehető legjobban védett a külső zavarok ellen.

 

Az A60 design diszkrét, nagy terhelhetőségű kapcsolóüzemű tápegységet (2600VA) alkalmaz. A tápfeszültséget a szabályzás 1%-on belül tartja a kiváló minőségű MELF tranzisztoroknak köszönhetően. A lehető legrövidebb jel utak, és az optimalizált testelés fokozza a bemutató minőségét. Az A60 védett a kimeneti egyenfeszültség, és a túlmelegedés ellen. Ha a védelem ezt érzékeli, azonnal csendesíti a hangfal kimenetet. A belső kábelezésre a hangszóró kimenetekhez Van den Hul kábeleket alkalmaztak.

 

Az innovatív UFPD erősítők minden alkatrésze válogatott, és a precíz párosításnak köszönhetően tökéletes minőséget garantálnak. Emellett még a végső műszeres ellenőrzést követően hallgatási teszten is átmegy az erősítő.

 

Az UFPD Ultra Fast Power Device D-osztályú erősítő bemutatása:

 

A kapcsolóüzemű teljesítmény fokozatok egyre népszerűbbek, mivel kisebb a helyigényük, emellett hatékonyabb az energia felhasználásuk. A hifiben mindenfelé elterjedt az a nézet, hogy a D-osztályú erősítők, és a hozzájuk rendelt kapcsolóüzemű tápegység hangminősége gyengébb. A torzítások legfőbb forrása a demodulátor szűrő a kimeneten, amelynek instabilitását a folyamatosan változó hangszóró impedancia idézi elő. Az instabilitás, és a visszacsatolás hiánya az, ami a megnövekedett harmonikus torzítás problémát okozza. A jelenség ráadásul frekvenciafüggő, amit tovább bonyolít a hangszóró rendszer driverek folyamatosan változó impedanciája.

 

A Primare UFPD technológia alkalmazásával mégis tudott audiofil D-osztályú erősítőt építeni. Ez a technológia egy 26 dB-es állandó visszacsatolást alkalmaz, amelynek értéke a teljes audio átvitelben állandó. Az erősítő hangja ilyen módon teljesen olyanná vált, mint a hagyományos ?folyamatos jelet" alkalmazó vetélytársaké.

 

Mivel az erősítő, és a szűrő fokozat is különálló egység, mindkettőbe be van építve az UFPD technológia. Az UFPD fokozatok egymás közötti kommunikációja a visszacsatolás pontos értékének beállításához elengedhetetlen. Csak ezen a módon garantálható, hogy a teljes erősítés láncban fenntartható legyen a pontos visszacsatolás érték. Az adaptív lánc a bekapcsolás pillanatától az áramkorlátig minden pillanatban nagy sebességgel végzi az ellenőrzéseket. A változó terhelés függvényében képes csökkenteni, vagy növelni néhány decibellel a visszacsatolás aktuális értékét. Ez a rendkívül gyors szabályzás gyakorlatilag érzéketlenné teszi az erősítőt az impedancia változásokra, folyamatos kimagasló minőségű prezentációt biztosít.

 

Az UFPD rendkívül alacsony értéken tartja a harmonikus torzítást, mivel az erősítő minden jelet egyformán erősít, függetlenül a frekvencia tartománytól, a meredekségtől, vagy a szűrő rezonancia frekvenciájától. A rendkívül széles impedancia határ támogatásnak köszönhetően az UFPD erősítő gyakorlatilag bármilyen típusú hangfalat képes rendkívüli pontossággal meghajtani, és kontrollálni.

 

Általános jellemzők:

 

Az UFPD kapcsolási frekvenciája magasabb, mint 300 kHz
A kimeneti szűrő vágási frekvenciája magasabb, mint az audio sávszélesség, de 300 kHz alatt van

 

Az UFPD előnyei:
Nagy sávszélesség
Sík frekvencia átvitel
Impedancia független frekvencia átvitel
Alacsony harmonikus torzítás a teljes sávban
Alacsony zaj

 

A PFC tápegység

 

Bár a kapcsolóüzemű tápegységek jelentős mennyiségű zajt termelnek, az előnyeiket mindenki elismeri. Ha sikerül ezt megoldani, az egység precíz szabályzása, és nagy energia hatékonysága már kiváló választássá teszi. Ehhez mindössze el kell távolítani a tápfeszültségből a zavarjel tüskéket, és szinkronba kell hozni annak vezérlését a hálózati jel szinusszal.

 

Az UPFD mellett e gyártó egy szigetelt PFC (Power Factor Control) technológiát alkalmaz a tápegységben, amely tiszta szinusz jelet állít elő a hálózatból azzal tökéletesen megegyező fázisban, majd ezzel szinkronizálja a vezérlést. Ilyen módon akár 1000 watt is kivehető a hálózatból anélkül, hogy a többi berendezés hálózati ellátása megsínylené. Az A60 jelenléte, és fogyasztása a többi berendezés számára gyakorlatilag láthatatlan. A konverter ZVS üzemmódban működik, amely sokkal kevesebb zavaró harmonikust termel, emellett a beépített fázisjavítás még szűri is a hálózati feszültséget, amelyhez az erősítő csatlakoztatva van.

 


Műszaki adatok:

 

Általános:
Svéd tervezés, és svéd összeszerelés
Teljesen szimmetrikus felépítés és jel utak
UFPD technológia 4 kimeneti ponttal (2 csatornánként) szimmetrikus felépítésben
Heavy Switch tápegység design 2600 VA csúcsteljesítménnyel
MELF ellenállások 1% érték pontossággal
Többrétegű áramkör tervezés mód, nagyon rövid jel utakkal, optimalizált testelés
Teljes védelem (kimeneti DC, vagy túlmelegedés érzékelésekor a hangszóró kimenet csendesít)
Egyedi tervezésű helyi hűtés (az áramköri lapra direkt felépítéssel)
WBT Nextgen hangszóró kimenet csatlakozások (két pár)
WBT Nextgen RCA csatlakozások
Neutrik XLR csatlakozások
Van Den Hul SCS12 kábel a belső hangszóró kábelezéshez
Az aszimmetrikus jelek szimmetrikusra alakítása
Külön szabályzott tápegység rész a bemeneti fokozatok számára
Nagy tömegű ház, 15 mm-es alumínium front panellel
Integrált logo, és be/kikapcsolás gomb
RS232C, és trigger be/kimenetek

 

Kimeneti teljesítmény:
2x250W 8 ohm (két csatornás kivezérlésen), max 610W
2x500W 4 ohm (két csatornás kivezérlésen), max 1230W

 

THD+N: <0.02% (1kHz 250W 8 ohm); Jel/zaj viszony: 20-20kHz súlyozatlan -105dBV
Erősítés: 26dB aszimmetrikus, 20dB szimmetrikus
Teljesítmény felvétel készenlétben: 0.5W; Jel nélkül: max 32W
Méretek (Szélesség x Mélység x Magasság) 430 x 385 x 142mm

 

További információk

Gyártó Primare
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Csatorna szám (db) 2
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 2
Diszkrét kimeneti fokozatok minden csatornához Igen
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
MOSFET fokozatok Igen
Szeparált tápegység Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 2 / -
Beépített erősítő osztály UFPD
Jel/Zaj viszony (dB) 100
Teljes harmonikus torzítás (%) 0,05
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 20000
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 8
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 2 x 250 8 ohm / 2 x 500 4 ohm
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 142 x 385
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 15
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

Hasonló árú termékek (+/-10%)

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők