0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Oppo BDP-105D Darbee video processzoros hálózati lejátszó és Blu-ray lejátszó

Oppo BDP-105D Darbee video processzoros hálózati lejátszó és Blu-ray lejátszó

489 000 Ft /db

Oppo BDP-105D Darbee video processzoros hálózati lejátszó és Blu-ray lejátszó

Megszűnt modellek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

Kifutott modell, már nem vásárolható!

489 000 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Nem
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

Az OPPO bejelentette a BDP-105  Darbee Visual Presence videó chippel felszerelt változatát, az OPPO BDP-105D-ét. A Darbee egy új algoritmuson alapuló videó feljavító processzor, amely közvetlenül a meglevő MediaTek chipset után helyezkedik el, így a OPPO BDP-105D három videó chippel rendelkezik. A Darbee egy valós időben működő videó feljavító processzor, amely kockánként szabályozza a fényerőt így javítva a mélységélességet . Hatása a képre bámulatos. A Darbeenek külön beállítási lehetőségei vannak a menüben, de akar ki is kapcsolható, például a SD tartalmaknál növelhető a hatása így a DVD lemezek esetében nagyon jó eredmények érhetőek el.

Az OPPO BDP-105D prémium-kategóriás BD-Live és 3D kompatibilis Blu-Ray lejátszó, amely a szokásos optikai lemezek(Blu-Ray, DVD, CD, HDCD, SACD, DVD-Audio) lejátszása mellett képes az USB vagy eSATA portra csatlakoztatott merevlemezekről, illetve hálózati kapcsolaton keresztül DLNA szerverekről a legkülönbözőbb formátumú videók, zenei fájlok és képek lejátszására, méghozzá egészen kíváló kép és hangminőség mellett.

Teljes mértékben támogatja a Dolby TrueHD és DTS-HD (Master Audio Essential) digitális hangformátumokat, így a hanginformációkat közvetlenül, eredeti HD audio bitfolyamként is küldhetik a HDMI interfészen át az AV erősítőhöz/rádióerősítőhöz, vagy – a lejátszók dekóderei által végzett dekódolást követően – a HD hangot tömörítetlen többcsatornás LPCM audiojelként is továbbíthatják a HDMI kimeneten keresztül. A készülékek tervezésénél az volt a fő cél, hogy otthon is igazi moziélményben lehessen része, de az általuk nyújtott hangzás olyan izgalmas és gazdag, hogy ezentúl kedvenc CD-it is Blu-ray lejátszón akarja majd hallgatni. A BDP-105 audió részlegében két darab felsőkategóriás 32 bites SABRE ES9018 DAC chip dolgozik, ők felelősek a készülék kivételesen jó analóg audió kimeneteiért.

A BD-Live technológia új dimenziót nyit a multimédiás otthoni szórakoztatás területén. A lemez jellemzőitől függően speciális bónusz anyagokat, film feliratozásokat és játékokat tölthet le, vagy online vásárolhat – közvetlenül az Interneten keresztül. Még arra is lehetősége nyílik, hogy nézői blogokba látogasson vagy élőben chateljen – pl. filmrendezőkkel -, illetve felhasználói tartalmakat osszon meg.

Dupla HDMI kimenet, XLR csatlakozók, tartozék Wifi adapter, és RS232 porton keresztüli rendszerbe integrálhatóság, jó minőségű fejhallgató erősítő, aszinkron USB DAC bemenet teszi teljessé a szolgáltatásokat.

Az OPPO BDP-105D készülékeket teljes mértékben az optimális, emelt szintű hangzásteljesítmény biztosítására alkalmas alkatrészekből terveztük és raktuk össze. A BDP-105D teljesen új tervezésű, az ESS Sabre32 referencia minőségű digitális/ analóg átalakító áramkörök (DAC) köré tervezett analóg audió fokozatot kapott. Kettő szimmetrikus (XLR) és egy aszimmetrikus (RCA) sztereó kimenettel láttuk el. Tápellátásról egy toroid transzformátorral megépített lineáris tápegység gondoskodik és a készüléken egy aszinkron USB bemenetet is találunk. Ezeket az értékes, csúcsminőségű alkatrészeket és részegységeket egy merevített fém készülékházba zártuk. Mindezek eredményeként kivételesen részletgazdag és pontos audió minőséget és referencia minőségű képet élvezhetünk.

Mivel tud többet az elődjénél?

 • 4k videó felskálázás

 • 2D - 3D videó jelátalakítás

 • A kettő HDMI bemenet révén külső készülékek is hasznosíthatják a BDP-105D kivételesen jó minőségű videó jelfeldolgo-zó egysége által nyújtott előnyöket

 • Koaxiális és optikai digitális bemenetek.

 • Aszinkron USB DSD DAC bemenet.

 • Fejhallgató előerősítő – Közvetlenül az egyik Sabre32 referencia DAC áramkörre van kötve.

 • Az MHL kompatibilitás révén közvetlenül csatlakoztatható a készülékre az MHL kompatibilis okostelefon, ennek révén a telefonon tárolt videó felvételeket, digitális állóképeket és zenei felvételeket is lejátszhatja a lejátszóval.

 • A BDP-105D közvetlenül támogatja a Roku Streaming Stick külső adattárolót az előlapi HDMI / MHL aljzaton keresztül.

 • Az új, kétmagos egy csipes processzor révén gyors a lemezbetöltés, gyorsan indul a rendszer és a lejátszás.

 • Tovább tökéletesített hálózati adatáramlás, kibővített média lejátszó csatoló felület.

A készülék legfőbb jellemzői:

 • 4K felskálázás – A szokásos 1080p teljes HD felbontás négyszeresére (3840 x 2160 képpontra) tudja felskálázni a beme-netére kapcsolt forrásjelet. (Ehhez 4K megjelenítésre alkalmas megjelenítő eszközre van szükség!)

 • 2D - 3D átalakítás – A készülékkel a szabványos DVD, Blu-ray lemezeken és egyéb műsorhordozókon tárolt 2D videó anyagokból egyetlen gombnyomással átléphet a 3D világába. A BDP-105D esetében még a tér mélysége és a szem konvergencia szint is az egyedi igényekhez állítható.

 • Kettő HDMI bemenet – A készülék két HDMI bemenetéhez külső forráskészülékeket, például műholdvevőket, kábel-csatolókat, hálózati adattároló eszközöket csatlakoztathat, hogy élvezhesse a BDP-105D kivételes hangzáshűségű megszólalását. A BDP-105EU lejátszón két HDMI bemenetet talál, egyet az előlapján, egyet pedig a hátlapján. Az előlapi HDMI bemenet egyben MHL bemenetként is használható.

 • USB aszinkron DAC – A számítógépek hangkártyáinak általában gyengébb minőségű, alacsony hangzáshűségű DAC áramköreit kikerülve a BDP-105D segítségével bármely számítógép csúcsminőségű hangzásra alkalmas multimédia forrássá léptethető elő úgy, hogy az adott készüléken tárolt digitális forrásjeleket az OPPO BDP-105D kivételesen jó minőségű ESS Sabre32 referencia DAC áramkörei alakítják át analóg jelekké.

 • Koaxiális/optikai digitális bemenetek – A még nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében a BDP-105D lejátszó a kábelcsatolókról vagy műholdvevőkről, televízió készülékekről, videójáték konzolokról és más egyéb digitális készülékekről az optikai vagy koaxiális digitális bemenetére érkező jeleket analóg jelekké tudja alakítani.

 • DMP és DMR - A Digital Media Player (DMP) és Digital Media Renderer (DMR) szolgáltatások révén vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakoztatással a DLNA-kompatibilis eszközökön, például személyi számítógépeken vagy hálózatra csatlakoztatott tároló eszközökön (NAS meghajtókon) tárolt audió, digitális állókép és videó állományok érhetőek el.

 • SMB/CIFS hozzáférés - A BDP-105D lejátszóba egy kísérleti stádiumban lévő szolgáltatást is beépítettünk: A lejátszó a még fejlesztés alatt álló Server Message Block (SMB, kiszolgáló üzenetblokk) vagy Common Internet File System (CIFS, általános Internet fájlrendszer) protokollok használatával tudja elérni a hálózaton tárolt megosztott videó, audió és digitális állókép állományokat.

 • Fejhallgató előerősítő – A még személyesebb élmények érdekében közvetlenül a BDP-105D beépített fejhallgató erősítőjének kimenetére csatlakoztathatja a sztereó fejhallgatót. A fejhallgató erősítő egyenesen az ESS Sabre32 referen-cia minőségű DAC áramkörről kapja az analóg jelet és messze jobb hangzásminőséget élvezhet, mint amit az átlagos fejhallgató erősítőknél megszokott.

 • Merev készülékház - A készülék háza acéllemezekből készült, előlapja vastag alumínium, a CD-mechanika középre van szerelve. Mindez impozáns megjelenést biztosít a BDP-105D készülék számára, ugyanakkor a merev készülékház ideális feltételeket teremt a behelyezett lemez lehető legjobb hangzáshűséggel és legjobb minőségben történő megszólal-tatásához.

 • Ventillátor nélküli kivitel – A BDP-105D hűtése passzív, ventillátor nélkül is biztosított a készülék túlhevülés elleni védelme és hideg üzeme.

Magas hangzáshűségű audió:

 • SABRE32 Reference Audio DAC – A digitális audió forrásjelek lejátszásánál a DAC, vagyis a digitális-analóg átalakító egység az egyik meghatározó láncszem a jó hangzásminőség szempontjából. Az ESS Technology által kifejlesztett SABRE32 Reference ES9018 a világ jelenleg legjobb teljesítményét nyújtó 32 bites DAC áramköre, elsősorban a csúcsminőségű audió és stúdiótechnikai eszközökben használják. Az ESS szabadalmaztatott 32 bites Hyperstream™ DAC architektúrájával és a Time Domain Jitter Eliminator, vagyis a digitális időalap torzulás kioltó áramkörrel a SABRE32 Reference DAC korábban soha nem tapasztalt 135 dB-es DNR (dinamika tartomány) és -120 dB-es THT+Z (teljes harmonikus torzítás + zaj) értékkel rendelkezik, amely az iparág legmagasabb szintű teljesítménye és a legkényesebb audiofil igényeit is ki tudja elégíteni. A BDP-105D lejátszóban kettő ES9018 DAC áramköri lapka dolgozik – az egyik a 7.1 csatornás kimeneten, a másik pedig a külön sztereó kimenetet látja el jellel. A SABRE DAC mögött rejlő technológiáról a SABRE Technical White Paper, a SABRE műszaki fehér oldalak kiadványban talál további részletes leírást.

 • Toroid transzformátoros tápegység - A toroid transzformátorral megépített tápegység igen hatékony tápellátást biztosít, a hagyományos lemezelt acélmagos transzformátoroknál megszokottnál sokkal alacsonyabb külső mágneses tér keltése mellett. A BDP-105D toroid transzformátoros lineáris tápegysége a kritikus fontosságú audió alkatrészek tápellátására készült rendkívül tiszta és robusztus tápáram forrás.

 • Külön sztereó kimenet XLR szimmetrikus aljzatokkal - A BDP-105D lejátszón az ES9018 DAC áramköri lapka és a meghajtó áramkör kétcsatornás analóg kimenő jeleit XLR és RCA aljzatokra egyaránt kivezetjük. A szimmetrikus (XLR) kimeneten a DAC áramkörtől a 3 tüskés XLR aljzatig végig szimmetrikus a jelút. A differenciális jelkimenet az aszimmetrikus, általában RCA aljzatokban végződő jelutakhoz viszonyítva jobb közös módusú zajelnyomást és érezhetően jobb hangzásminőséget biztosít.

 • 7.1-csatornás analóg audió kimenet - A 7.1 csatornás analóg térhangzású kimeneteken megjelenő jelek közvetlenül egy térhangzású erősítő vagy jelfeldolgozó egység 7.1 csatornás, vagy 5.1 csatornás bemenetére kapcsolhatóak. A BDP-105D hihetetlenül jó színpadképet rajzol fel, magával ragadó élmény vele a zenehallgatás vagy a mozizás. A csak sztereó rendszert használók számára a 7.1 csatornás kimenet sztereóra lekevert üzemmódra is beállítható.

 • Dolby® TrueHD - A Dolby TrueHD veszteségmentes, stúdió minőségű hangzást biztosít a nagyfelbontású tartalmak esetében. A BDP-105D a HDMI 1.4a kimenetén keresztül támogatja a Dolby TrueHD kódolású tartalmak esetében a bitsorozat kimenő jeleket. A készülék ugyanakkor kívánságra LPCM jelekké is át tudja alakítani a Dolby TrueHD forrás-jeleket és úgy tudja kiadni azokat a HDMI vagy a 7.1 csatornás analóg audió kimenetein. A lejátszó a Dolby Digital és Dolby Digital Plus audió formátumokat is támogatja.

 • DTS-HD Master Audio™ - A DTS-HD Master Audio kivételesen valósághű, akár 7.1 csatornás, a stúdió mester-lemezzel bitről bitre azonos hangzást biztosít a nagyfelbontású videó műsorokhoz. A BDP-105D a DTS-HD Master Audio digitális bitsorozat kimenetet is támogatja. Képes arra is, hogy a készüléken belül dekódolja a DTS-HD Master Audio kódolású forrásjeleket és a dekódolt jeleket adja ki a HDMI vagy a 7.1 csatornás analóg audió kimeneteken. (A készülék a DTS-HD High Resolution Audio és a DTS Digital Surround kódolású forrásjeleket is támogatja).

Sokrétű média támogatás:

 • Blu-ray Disc – A nagy felbontású Blu-ray Disc™ formátum kristálytiszta képet és nagyszerű hangzást biztosít a házimozi rendszerekhez.

 • Blu-ray 3D – Fedezze fel a nagy felbontás varázsát minden dimenzióban! A BDP-105D támogatja a Blu-ray 3D szabványt és teljes mértékben kompatibilis a Blu-ray 3D lemezekkel.

 • SACD - A BDP-105D a Super Audio CD (SACD) lemezeket is lejátssza, a sztereó és a többcsatornás nagy felbontású rétegük esetében egyaránt ragyogó hangzásminőséget biztosít. A felhasználó döntheti el, hogy a DSD (Direct Stream Digital, közvetlen digitális jeláram) jeleket kívánja-e megkapni a készülék digitális audió kimenetén, vagy inkább PCM jelekké alakítva adja-e ki azt a készülék.

 • DVD-Audio - A BDP-105D lejátszó számára a DVD-Audio lemezek lejátszása sem okoz gondot, a sztereó és a több-csatornás nagy felbontású audió hangsávokat egyaránt le tudja játszani. A felhasználó szabadon választhatja meg, hogy a lemez DVD audió, vagy DVD videó részét kívánja-e éppen lejátszani.

 • Netflix Instant Streaming – Valós időben nézheti a Netflix tárhelyről letöltött TV műsorokat és filmeket. A Netflix "Just For Kids" külön a gyermekek és az egészen fiatalok számára összeállított TV-műsor és mozifilm válogatás. A korlátozás-mentes Netflix letöltési előfizetés keretén belül további térítés nélkül élvezheti ezt a műsorszolgáltatást. A kiválasztott műsorokat 1080p felbontásban, 5.1 csatornás hanggal, az elérhető feliratokkal és akár idegen nyelvű hangsávokkal is élvezheti. (A Netflix szolgáltatásai egyes országokban nem érhetőek el!)

 • Igen széles körű Internet adatletöltési lehetőségek - A Netflix mellett a BDP-105D számos népszerű szórakoztató műsorokat biztosító hálózathoz, például a YouTube Leanback és Picasa videótárakhoz is elérést biztosít, a választék pedig napról napra bővül.

 • BD-Live és BonusVIEW - A BDP-105D támogatja a BD-Live™ (Profile 2.0) szolgáltatást és minden szükséges hardver elemmel –audió/videó dekóderrel, Ethernet és vezeték nélküli hálózati eléréssel és 1 GB belső tárolóval- rendelkezik ahhoz, hogy zavartalanul élvezhesse a BD-Live szolgáltatásokat. A BonusVIEW (Profile 1.1) szolgáltatás támogatásával "kép a képben" megjelenítést élvezhet, megnézheti a rendező utasításait, vagy a szereplők megjegyzéseit, miközben a lejátszó éppen a fő műsort, a filmet játssza.

 • További lemez- és média formátumok – A BDP-105D készülékkel más egyéb lemez- és médiaformátumok, mint pl. DVD, audió CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV és más egyéb hangot és képet tartalmazó lemezek vagy USB kulcsok is lejátszhatóak. A BDP-105D a nagy felbontású és veszteségmentes WAV és FLAC zenei formá-tumokat is teljes mértékben támogatja. (Mindent megtettünk azért, hogy a készülék a felhasználók által rögzített, lemez-írókkal írt műsorhordozókat is olvasni és kezelni tudjon, de a sokféle felírási mód és adathordozó miatt nem tudjuk garantálni, hogy a készülék minden felhasználó által írt lemezt hibátlanul le fog tudni játszani!)

 

Egyedülállóan jó képminőség:

 • A DARBEE egy új algoritmuson alapuló videó

  feljavító processzor, amely közvetlenül a meglevő MediaTek chip set után helyezkedik el,

  így a OPPO  BDP-105D három videó chippel rendelkezik. A DARBEE egy valós időben működő

  videó feljavító processzor, amely kockánként szabályozza a fényerőt így javítva a

  mélységélességet . Hatása a képre bámulatos. A DARBEE-nek külön beállítási lehetőségei

  vannak a menüben, de akár ki is kapcsolható. Például az SD tartalmaknál növelhető a hatása

  így a DVD lemezek esetében nagyon jó eredmények érhetőek el.

 • DVD felskálázás – A képpontonkénti mozgásadaptív összefésülési és továbbfejlesztett skálázással a normál felbontású DVD jeleket nagyfelbontású képjelek formájában adja ki a lejátszó a videó kimenetén. Emellett a Qdeo képjel feldol-gozással még tisztább, lágyabb és életszerűbb, zajoktól és torzulásoktól mentes képet élvezhet a megjelenítő eszközön.

Full HD 1080p kimenet - A BDP-105D esetében a felhasználó választhatja meg a kimeneti felbontást. A választható értékek: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p és 4K.

 • Valódi 24p™ Video – Igen sok Blu-ray lemezt a filmszínházakban is alkalmazott másodpercenkénti 24 képkocka képvál-tási frekvenciával rögzítenek. A BDP105D ezeket a filmeket ugyanilyen formában, 1080p 24 Hz formátumú jelként tudja kiadni a videó kimenetén (a megjelenítéséhez arra alkalmas megjelenítő eszközre van szükség). Ezzel a mozgásokat hitelesen megmutató, remegésmentes, moziszerű képet élvezhet az otthonában. A megfelelő minőségben felvett NTSC DVD lemezekről is helyre tudja állítani az eredeti 24 képkocka/mp. megjelenítési módot és 1080p 24 jelként tudja kiadni azt a monitor kimenetén.

 • Source Direct (közvetlen forrásjel) üzemmód – A külső videó jelfeldolgozó egységet használó felhasználók "Source Direct", vagyis közvetlen forrásjel üzemmódban is használhatják a BDP-105D lejátszót. Ilyenkor a jelfeldolgozás nélküli eredeti audió/videó tartalom jelenik meg a készülék kimenetén.

 • Többféle képnagyítási mód - A BDP-105D többféle kép oldalarányú és képnagyítási megjelenítési üzemmódot támogat. A felhasználók a filmeket eredeti kép oldalarányukban, vagy a képernyőt teljesen kitöltő módon, a fekete csíkokat vagy a feliratokat eltüntetve is megnézhetik.

 • Függőleges képnyújtási mód – A 2.35:1 CIH (Constant Image Height, állandó képmagasság) megjelenítő eszközt használó felhasználók számára a lejátszó képnagyítási funkciója függőleges képnyújtási szolgáltatást is nyújt, amely az anamorf lencsével vetítendő anyagot is geometriailag helyes módon rajzolja fel a képernyőre. Az egyedi felirat eltoló rendszer segítségével a felhasználó választhatja meg, hogy hol jelenjenek meg a képernyőn a feliratok, ha 2.35:1 CIH megjelenítőt használ.

 • Továbbfejlesztett képbeállítási funkciók – A felhasználó finom határok között szabályozhatja a fényerőt, kontrasztot, színtelítettséget, színárnyalatokat, élességet, zajcsökkentést, a színek és a kontraszt kiemeléseit. A lejátszó emlékszik ezekre a beállításokra és hasonló körülmények között, hasonló tartalmak esetében előveszi azokat a memóriájából.

 

Sokrétű kényelmi szolgáltatások:

 • Két HDMI kimenet – A készüléken kettő HDMI v1.4a kimeneti aljzatot találunk, így sokféle üzembe helyezési és felhasz-nálási lehetőséget kínál, régebbi és újabb HDMI bemenettel ellátott készülékek egyaránt csatlakoztathatóak hozzá. Nem kell 3D képességekkel felvértezett A/V rádióerősítő ahhoz, hogy 3D képi megjelenítést élvezhessen. A BDP-105D egyik HDMI kimenetét közvetlenül összekötheti egy 3D TV-készülékkel, míg a másik HDMI kimenethez egy nem 3D HDMI v1.1-v1.3 A/V rádióerősítőt csatlakoztathat. Aki pedig kivetítőt használ, az egyik kimenethez csatlakoztathatja a mozizáshoz használt kivetítőt, a másikhoz pedig akár hagyományos TV-készüléket is csatlakoztathat. Több helyiséges üzemmódban a BDP-105EU egyszerre két 3D vagy 2D TV-készüléket is el tud látni jellel.

 • MHL bemenet – A készülék MHL (Mobile High-Definition Link, mobil nagyfelbontású kapcsolat) bemenetéhez közvetlenül csatlakoztathatja az ilyen kimenettel rendelkező okostelefonokat, táblagépeket és egyéb mobil eszközöket. Ilyen módon könnyűszerrel jelenítheti meg az ilyen eszközökön tárolt nagyfelbontású digitális felvételeket, az akár 1080p felbontással készült videókat és magas hangzáshűséggel élvezheti a digitális felvételek minden előnyét, miközben a lejátszó fel is tölti a mobil eszköz akkumulátorát. A BDP-105D előlapi HDMI bemenete egyben MHL bemenetként is használható.

 • Vezeték nélküli és Ethernet hálózati kapcsolat – A készülék tartozékaként biztosított vezeték nélküli N adapterrel vagy a hagyományos RJ45 Ethernet aljzaton keresztüli vezetékes kapcsolattal kiléphet a készülékkel a világhálóra, élvezheti a BD-Live tartalmakat. Közvetlenül tölthet le további digitális tartalmakat a szolgáltatóktól, például a Netflixtől, vagy a helyi hálózaton tárolt tartalmakat tekinthet meg, frissítheti a BDP-105D működtető programját, hogy folyamatosan a legmaga-sabb szinten tarthassa a lejátszó Blue-ray kompatibilitását.

 • Három USB aljzat – A készüléken három nagysebességű USB 2.0 aljzatot találunk, egyet az előlapján, kettőt pedig a hátlapon. Ennek köszönhetően a készülékhez közvetlenül csatlakoztatott USB meghajtókról nagyfelbontású videó tartal-makat, nagyfelbontású digitális állóképeket tekinthetünk meg, vagy digitális zenei állományokat hallgathatunk meg.

 • PAL/NTSC átalakítás - A BDP-105D lejátszóval PAL és NTSC rendszerű lemezek egyaránt lejátszhatóak, a kimeneten is eredeti formájukban jelenhetnek meg a képjelek. Igény és a csatlakoztatott készülékek képességei szerint a készülék jelátalakítást is tud végezni, vagyis az egyik képnormájú jelet a másik képnormára tudja alakítani (de ebben az adott DVD és BD lemez régiókorlátai korlátozhatják).

 • Távvezérlő háttérvilágítással - A könnyebb használat érdekében a BDP-105D távvezérlője háttérvilágítással rendelke-zik, így a sötét házimozi termekben is könnyűszerrel megtalálhatja a keresett gombokat. Az ergonomikus gombelrendezés-nek és az egyértelmű, jól látható jelzéseknek köszönhetően minden korábbi változatnál könnyebben távvezérelhető a Blue-ray Disc lejátszó.

 • Univerzális tápegység - A BDP-105D tápegysége gyakorlatilag a világon bárhol csatlakoztatható az elektromos háló-zatra, mindenféle hálózati tápfeszültséggel működik. Nem kell attól tartania, hogy a nem megfelelő hálózati tápfeszültség kárt tesz majd a lejátszóban!

 • Külső IR infravörös távvezérlő be- és kimenet – Ahhoz, hogy könnyen beépíthető legyen a házimozi vezérlő rendsze-rébe, a BDP-105D lejátszón külső távvezérlő jelek fogadására alkalmas IR IN bemenetet találunk, amelyhez infravörös vezérlő rendszerelem csatlakoztatható.

 • RS232 vezérlés - Az egyedileg kialakított rendszerek esetében a BDP-105D RS232 vezérlő aljzata jelent csatlakozási pontot, amely a kereskedelmi forgalomban lévő, ismert vezérlő rendszerek protokolljaival, vezérlő és kommunikációs programjaival kompatibilis. Ennek köszönhetően a rendszertelepítők minden nehézség nélkül felprogramozhatják a vezérlő rendszereket úgy, hogy azzal a BDP-105D lejátszót is vezérelni tudják.

 • Távvezérlő alkalmazások – További felhasználói kényelmet jelenthet az, hogy a lejátszó a szabványos alkalmazások segítségével okostelefonokról és táblagépekről is vezérelhető. Az Android rendszerekhez már ma is rendelkezésre áll a megfelelő vezérlő program. Az Apple iOS operációs rendszer alatt futó vezérlő program hamarosan elérhetővé válik.

 • HDMI CEC – A HDMI Consumer Electronics Control szórakoztatóelektronikai eszköz vezérlés egyszerűbbé teszi a házi-mozi rendszerek kialakítását és vezérlését, mivel egyetlen egyszerű vezérlő eszközzel akár több, ezt a szabványt támo-gató eszköz is távvezérelhető.

 • Gracenote MusicID® és VideoID™ - Az Interneten keresztül a Gracenote világszerte elérhető hatalmas adatbázisához csatlakozva jelentősen bővülhetnek a BDP-105D lejátszási szolgáltatásai: megjeleníthetőek a lemezek borítói, a felvé-telek címei, előadói, műfaja és sok egyéb CD, DVD, Blue-ray műsorhordozó, illetve digitális média állomány információ.

 

 

A BDP-105D készülék műszaki adatai:

Fenntartjuk a kivitel és a műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli módosításának a jogát!

Lejátszható lemeztípusok*

BD-Video, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE

BD profil

BD-ROM Version 2.5 Profile 5 (a Profile 1 Version 1.0 és 1.1 rendszerekkel is kompatibilis)

Belső tároló

1 GB (A rendszer aktuális memóriaigényétől függően áll rendelkezésre szabad kapacitás a letöltött tartalom tárolására.)

Kimenetek

Analóg audió: 7.1 cs, 5.1 cs, sztereó

Külön kétcsatornás csúcsminőségű audió kimenet XLR és RCA aljzatokon

Koaxiális/optikai digitális audió: legfeljebb 2 cs./192 kHz PCM, Dolby Digital, DTS.

HDMI Audio: legfeljebb 7.1cs./192 kHz PCM, legfeljebb 5.1 cs. DSD, Dolby Digital, Dolby, Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD High Resolution és DTS-HD Master Audio.

HDMI Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/1080p24/4Kx2K, 3D frame-packing 720p/1080p24.

Bemenetek

HDMI Audio: legfeljebb 5.1 cs./192 kHz vagy 7.1 cs./96 kHz PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS and AAC.

HDMI Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/1080p24/ 1080p25/1080p30, 3D frame-packing 720p/1080p24.

MHL Audio: legfeljebb 5.1 cs./192 kHz PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS.

MHL Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p24/1080p25/1080p30, 3D frame-packing 720p/1080p24.

USB Audió: Legfeljebb 2 csatorna/192 kHz PCM

Koaxiális/optikai digitális audió: Dolby Digital, DTS, AAC, legfeljebb 2 cs./96 kHz PCM

Analóg audió jellemzők**

Frekvencia átvitele: RCA: 20 Hz – 20 kHz (±0,2 dB), 20 Hz – 96 kHz (-1,5 dB)

XLR: 20 Hz – 20 kHz (±0,3 dB), 20 Hz – 96 kHz (-1,5 dB)

Jel/zaj arány: >130 dB (A súlyozással, automatikus némítással)

>115 dB (A súlyozással, automatikus némítás nélkül)

THT+Z: < 0,0003 % vagy -110 dB (1 kHz-en, 48,0 kHz/24 bit, 0 dBFS, 20 kHz LPF

< 0,0017 % vagy - 96 dB (1 kHz-en, 44,0 kHz/16 bit, 0 dBFS, 20 kHz LPF)

Kimenő szint: 2,1 Vrms (RCA), vagy 4,2 Vrms (XLR) 0 dBFS értéken.

Dinamika tartomány: >110 dBV

Csatorna elválasztás: >110 dB

Általános adatok

Hálózati tápfeszültség igény: ~100 V – 240 V, 50/60 Hz AC

Áramfelvétele: 55 W (Készenléti üzemmódban: 0,5 W az energiahatékony üzemmódban)

Méretei: 430 mm széles x 311 mm mély x 123 mm magas

Tömege: 7,9 kg

Üzemi hőmérséklet tartomány:

5 °C – 35 °C

Üzemi páratartalom

15 % - 75 %, kondenzáció nélkül

* Mindent megtettünk azért, hogy a készülék kompatibilis legyen a felhasználók által kódolt tartalmakkal, illetve a felhasználók által írt lemezekkel, de a műsorhordozók és a felírásukra szolgáló programok és rendszerek sokfélesége miatt nem tudjuk garantálni, hogy a lejátszó minden esetben kompatibilis marad az adott műsorhordozóval.

**Névleges specifikáció.

 

További információk

Gyártó Megszűnt modellek
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
DNLA csatlakozás Igen
DSD / AIFF támogatás Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
Internet-rádiózás Igen
Képernyőn megjelenő menü (OSD) Igen
Pure Direct üzemmód Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
MOSFET fokozatok Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
SACD lejátszás Igen
Egyéb jellemzők Darbee videó processzor
Csatlakozó típusa RCA
Aranyozott csatlakozó Igen
HDMI bemenet / kimenet (db) 1 / 2
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) - / 9 + XLR
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) 1 / 1 + usb
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 / 2
Külső HDD csatlakozó Igen
Aktív mélysugárzó kimenet (db) 1
USB A csatlakozó Igen
USB B csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Fejhallgató kimenet Igen
Többcsatornás analóg audio kimenet (RCA) Igen
Dekódolási kompatibilitás Dolby Digital EX és DTS-ES Mátrix 6.1 dekóder, Dolby Digital Plus, Dolby Digital/DTS dekóder, Dolby Pro Logic IIx dekóder, Dolby True HD dekóder, Dolby True HD, DD Plus és DTS HD dekóder, DTS-ES diszkrét dekóder
Automatikus surround-jel felismerés Igen
Támogatott lemezek / formátumok DVD, audio CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV
Audio D/A átalakító Igen
Video formátumok BD-Video, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE, DVD, audio CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV
1080p felkonvertálás Igen
1080/24p visszajátszás Igen
1.4-es támogatás Igen
24p lejátszás Igen
Képi paraméterek szabályozása Igen
Jel/Zaj viszony (dB) >130
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 96000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 123 x 311
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 55 / 0,5
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 7,9
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Kifutott modell - már nem vásárolható!
 1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

JVC High-end projektor Audio Physic Classic 5