0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Oppo BDP-101C hálózati lejátszó és Blu-ray futómű

Oppo BDP-101C hálózati lejátszó és Blu-ray futómű

149 000 Ft /db

Oppo BDP-101C hálózati lejátszó és Blu-ray futómű

Megszűnt modellek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Gyors áttekintés

KIFUTOTT MODELL - MÁR NEM VÁSÁROLHATÓ!

149 000 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Nem
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

Az OPPO BDT-101CI egy BD-Live és 3D kompatibilis Blu-Ray lejátszó, amely a szokásos optikai lemezek(Blu-Ray, DVD, CD, HDCD, SACD, DVD-Audio) lejátszása mellett képes az USB vagy eSATA portra csatlakoztatott merevlemezekről, illetve hálózati kapcsolaton keresztül DLNA szerverekről a legkülönbözőbb formátumú videók, zenei fájlok és képek lejátszására.

Teljes mértékben támogatja a Dolby TrueHD és DTS-HD (Master Audio Essential) digitális hangformátumokat, így a hanginformációkat közvetlenül, eredeti HD audio bitfolyamként is küldhetik a HDMI interfészen át az AV erősítőhöz/rádióerősítőhöz, vagy – a lejátszók dekóderei által végzett dekódolást követően – a HD hangot tömörítetlen többcsatornás LPCM audiojelként is továbbíthatják a HDMI kimeneten keresztül. A készülékek tervezésénél az volt a fő cél, hogy otthon is igazi moziélményben lehessen része, de az általuk nyújtott hangzás olyan izgalmas és gazdag, hogy ezentúl kedvenc CD-it is Blu-ray lejátszón akarja majd hallgatni.

A BD-Live technológia új dimenziót nyit a multimédiás otthoni szórakoztatás területén. A lemez jellemzőitől függően speciális bónusz anyagokat, film feliratozásokat és játékokat tölthet le, vagy online vásárolhat – közvetlenül az Interneten keresztül. Még arra is lehetősége nyílik, hogy nézői blogokba látogasson vagy élőben chateljen – pl. filmrendezőkkel -, illetve felhasználói tartalmakat osszon meg.

A VRS® ClearView™ videoprocesszing tökéletes minőségű képet produkál, és az alacsonyabb felbontású felvételek precíz felskálázásával élvezhetővé teszi azokat nagyméretű megjelenítők vagy projektorok használata esetén is.

Tartozék Wifi adapter, és RS232 porton keresztüli rendszerbe integrálhatóság teszi teljessé a szolgáltatásokat.

Blu-ray Disc – A nagy felbontású Blu-ray Disc™ formátum kristálytiszta képet és nagyszerű hangzást biztosít a házimozi rendszerekhez.

Blu-ray 3D – Fedezze fel a nagy felbontás varázsát minden dimenzióban! A BDP-103EU támogatja a Blu-ray 3D szabványt és teljes mértékben kompatibilis a Blu-ray 3D lemezekkel.

2D - 3D átalakítás – A készülékkel a szabványos DVD, Blu-ray lemezeken és egyéb műsorhordozókon tárolt 2D videó anyagokból egyetlen gombnyomással átléphet a 3D világába. A BDT-101C esetében még a tér mélysége és a szem konvergencia szint is az egyedi igényekhez állítható.

SACD - A BDP-103EU a Super Audio CD (SACD) lemezeket is lejátssza, a sztereó és a többcsatornás nagy felbontású rétegük esetében egyaránt ragyogó hangzásminőséget biztosít. A felhasználó döntheti el, hogy a DSD (Direct Stream Digital, közvetlen digitális jeláram) jeleket kívánja-e megkapni a készülék digitális audió kimenetén, vagy inkább PCM jelekké alakítva adja-e ki azt a készülék.

DVD-Audio - A BDT-101C lejátszó számára a DVD-Audio lemezek lejátszása sem okoz gondot, a sztereó és a többcsatornás nagy felbontású audió hangsávokat egyaránt le tudja játszani. A felhasználó szabadon választhatja meg, hogy a lemez DVD audió, vagy DVD videó részét kívánja-e éppen lejátszani.

 

További lemez- és média formátumok – A BDT-101C készülékkel más egyéb lemez- és médiaformátumok, mint pl. DVD, audió CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV és más egyéb hangot és képet tartalmazó lemezek vagy USB kulcsok is lejátszhatóak. A BDT-101C a nagy felbontású és veszteségmentes WAV és FLAC zenei formátumokat is teljes mértékben támogatja.

Egyedülállóan jó képminőség:

4K felskálázás – A készülék a lejátszandó forrásjel esetében az 1080p teljes HD felbontás négyszeresének megfelelő 4K (3840 x 2160) felbontásra tudja felkonvertálni a bemenő jeleket és így adja ki azokat a kimenetére.

DVD felskálázás – A képpontonkénti mozgásadaptív összefésülési és továbbfejlesztett skálázással a normál felbontású DVD jeleket nagyfelbontású képjelek formájában adja ki a videó kimenetén. Emellett a Qdeo képjel feldolgozással még tisztább, lágyabb és életszerűbb, zajoktól és torzulásoktól mentes képet élvezhet a megjelenítő eszközön.

Teljes HD 1080p kimenet - A BDT-101C esetében a felhasználó választhatja meg a kimeneti felbontás értékét. A választható értékek: 480i, 480p, 720p, 1080i és 1080p.

Valódi 24p™ Video – Igen sok Blu-ray lemezt a filmszínházakban is alkalmazott másodpercenkénti 24 képkocka képváltási frekvenciával rögzítenek. A BDT-101C ezeket a filmeket ugyanilyen formában, 1080p 24 Hz formátumú jelként tudja kiadni a videó kimenetén (a megjeleníté-séhez arra alkalmas megjelenítő eszközre van szükség). Ezzel a mozgásokat hitelesen megmutató, remegésmentes, moziszerű képet élvezhet az otthonában. A megfelelő minőségben felvett NTSC DVD lemezekről is helyre tudja állítani az eredeti 24 képkocka/mp. megjelenítési módot és 1080p 24 jelként tudja kiadni azt a monitor kimenetén.

Source Direct (közvetlen forrásjel) üzemmód – A külső videó jelfeldolgozó egységet használó felhasználók "Source Direct", vagyis közvetlen forrásjel üzemmódban is használhatják a BDT-101C lejátszót. Ilyenkor a jelfeldolgozás nélküli eredeti audió/videó tartalom jelenik meg a készülék kimenetén.

Többféle képnagyítási mód - A BDT-101C többféle kép oldalarányú és képnagyítási megjelenítési üzemmódot támogat. A felhasználók a filmeket eredeti kép oldalarányukban, vagy a képernyőt teljesen kitöltő módon, a fekete csíkokat vagy a feliratokat eltüntetve is megnézhetik.

Függőleges képnyújtási mód – A 2.35:1 CIH (Constant Image Height, állandó képmagasság) megjelenítő eszközt használó felhasználók számára a lejátszó képnagyítási funkciója függőleges képnyújtási szolgáltatást is nyújt, amely az anamorf lencsével vetítendő anyagot is geometriailag helyes módon rajzolja fel a képernyőre. Az egyedi felirat eltoló rendszer segítségével a felhasználó választhatja meg, hogy hol jelenjenek meg a képernyőn a feliratok, ha 2.35:1 CIH megjelenítőt használ.

Továbbfejlesztett képbeállítási funkciók – A felhasználó finom határok között szabályozhatja a fényerőt, kontrasztot, színtelítettséget, szín-árnyalatokat, élességet, zajcsökkentést, a színek és a kontraszt kiemeléseit. A lejátszó emlékszik ezekre a beállításokra és hasonló körülmények között, hasonló tartalmak esetében előveszi azokat a memóriájából.

Magas hangzáshűségű audió:

Dolby® TrueHD – A Dolby TrueHD veszteségmentes, stúdió minőségű hangzást biztosít a nagyfelbontású tartalmak esetében. A BDT-101C támogatja a Dolby TrueHD kódolású tartalmak estében a bitsorozat kimenő jeleket a HDMI 1.4a kimenetén keresztül. A készülék ugyanakkor kívánságra LPCM jelekké is át tudja alakítani a Dolby TrueHD forrásjeleket és úgy tudja kiadni azokat a HDMI vagy a 7.1 csatornás analóg audió kimenetein. A lejátszó a Dolby Digital és Dolby Digital Plus audió formátumokat is támogatja.

DTS-HD Master Audio™ - A DTS-HD Master Audio kivételesen valósághű, akár 7.1 csatornás, a stúdió mesterlemezzel bitről bitre azonos hangzást biztosít a nagyfelbontású videó műsorokhoz. A BDT-101C a DTS-HD Master Audio digitális bitsorozat kimenetet is támogatja. Képes arra is, hogy a készüléken belül dekódolja a DTS-HD Master Audio kódolású forrásjeleket és a dekódolt jeleket adja ki a HDMI vagy a 7.1ch analóg audio kimenteken. (a DTS-HD High Resolution Audio és a DTS Digital Surround kódolású forrásjeleket is támogatja).

7.1 csatornás analóg audió kimenet - A 7.1 csatornás analóg térhangzású kimeneteken megjelenő jelek közvetlenül egy térhangzású erősítő vagy jelfeldolgozó egység 7.1 csatornás, vagy 5.1 csatornás bemenetére kapcsolhatóak. A BDP-103EU hihetetlenül jó színpadképet rajzol fel, magával ragadó élmény vele a zenehallgatás vagy a mozizás. A csak sztereó rendszert használók számára a 7.1 csatornás kimenet sztereóra lekevert üzemmódra is beállítható.

Optikai és koaxiális digitális audió kimenet – A hagyományos, kétcsatornás A/V rádióerősítők csatlakoztatásához a BDT-101C optikai és koaxiális digitális audió kimenetekkel is el van látva.

Merev, megerősített készülékház – A készülék háza acéllemezekből készült, előlapja vastag alumínium, a CD-mechanika középre van szerelve. Mindez impozáns megjelenést biztosít a BDT-101C készülék számára, ugyanakkor a merev készülékház ideális feltételeket teremt a behelyezett lemez lehető legjobb hangzáshűséggel és legjobb minőségben történő megszólaltatásához.

Sokrétű kényelmi szolgáltatások:

Vezeték nélküli és Ethernet hálózati kapcsolat– A készülék tartozékaként biztosított vezeték nélküli N adapterrel vagy a hagyományos RJ45 Ethernet aljzaton keresztüli vezetékes kapcsolattal kiléphet a készülékkel a világhálóra, élvezheti a BD-Live tartalmakat. Közvetlenül tölthet le további digitális tartalmakat a szolgáltatóktól, például a Netflixtől, vagy a helyi hálózaton tárolt tartalmakat tekinthet meg, frissítheti a BDT-101C működtető programját, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tarthassa a lejátszó Blue-ray kompatibilitását.

Három USB aljzat – A készüléken három nagysebességű USB 2.0 aljzatot találunk, egyet az előlapján, kettőt pedig a hátlapon. Ennek köszön-hetően a készülékhez közvetlenül csatlakoztatott USB meghajtókról nagyfelbontású videó tartalmakat, nagyfelbontású digitális állóképeket tekinthetünk meg, vagy digitális zenei állományokat hallgathatunk meg.

PAL/NTSC átalakítás - A BDT-101C lejátszóval PAL és NTSC rendszerű lemezek egyaránt lejátszhatóak, a kimeneten is eredeti formájukban jelenhetnek meg a képjelek. Igény és a csatlakoztatott készülékek képességei szerint a készülék jelátalakítást is tud végezni, vagyis az egyik képnormájú jelet a másik képnormára tudja alakítani (de ebben az adott DVD és BD lemez régiókorlátai korlátozhatják).

Távvezérlő háttérvilágítással - A könnyebb használat érdekében a BDP-103EU távvezérlője háttérvilágítással rendelkezik, így a sötét házimozi termekben is könnyűszerrel megtalálhatja a keresett gombokat. Az ergonomikus gombelrendezésnek és az egyértelmű, jól látható jelzéseknek köszönhetően minden korábbi változatnál könnyebben távvezérelhető a Blue-ray Disc lejátszó.

Univerzális tápegység - A BDT-101C tápegysége gyakorlatilag a világon bárhol csatlakoztatható az elektromos hálózatra, mindenféle hálózati tápfeszültséggel működik. Nem kell attól tartania, hogy a nem megfelelő hálózati tápfeszültség kárt tesz majd a lejátszóban!

Külső IR infravörös távvezérlő be- és kimenet – Ahhoz, hogy könnyen beépíthető legyen a házimozi vezérlő rendszerébe , a BDT-101C lejátszón külső távvezérlő jelek fogadására alkalmas IR IN bemenetet találunk, amelyhez infravörös vezérlő rendszerelem csatlakoztatható.

RS232 vezérlés- Az egyedileg kialakított rendszerek esetében a BDT-101C RS232 vezérlő aljzata jelent csatlakozási pontot, amely a keres-kedelmi forgalomban lévő, ismert vezérlő rendszerek protokolljaival, vezérlő és kommunikációs programjaival kompatibilis. Ennek köszönhetően a rendszertelepítők minden nehézség nélkül felprogramozhatják a vezérlő rendszereket úgy, hogy azzal a BDP-103EU lejátszót is vezérelni tudják.

Távvezérlő alkalmazások – További felhasználói kényelmet jelenthet az, hogy a lejátszó a szabványos alkalmazások segítségével okostelefonok-ról és táblagépekről is vezérelhető. Az Android rendszerekhez már ma is rendelkezésre áll a megfelelő vezérlő program. Az Apple iOS operációs rendszer alatt futó vezérlő program hamarosan elérhetővé válik.

HDMI CEC – A HDMI Consumer Electronics Control szórakoztatóelektronikai eszköz vezérlés egyszerűbbé teszi a házimozi rendszerek kialakítá-sát és vezérlését, mivel egyetlen egyszerű vezérlő eszközzel akár több, ezt a szabványt támogató eszköz is távvezérelhető.

Lejátszható lemeztípusok*

BD-Video, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE

BD profil

BD-ROM Version 2.5 Profile 5 (a Profile 1 Version 1.0 és 1.1 rendsze-rekkel is kompatibilis)

 

 

Kimenetek

Analog Audio: stereo / 5.1ch / 7.1ch
Coaxial/Optical Audio: up to 2ch/192kHz PCM, Dolby Digital, DTS.
HDMI Audio: up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD, bitstream.
HDMI Video: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/1080p24/UHD, 3D frame-packing 720p/1080p24.

 

 

Audió jellemzők**

Frekvencia: 20Hz – 20 kHz (±0,05 dB), 20 Hz – 96 kHz (-4,5 dB ~ 0,05 dB)

Jel/zaj arány: >115dB (A súlyozással)

THT Z: < 0,0012 % (1 kHz, 0 dBFS, 20 kHz LPF)

Általános adatok

Hálózati tápfeszültség igény: ~100 V – 240 V, 50/60 Hz AC

Áramfelvétele: 40 W (Készenléti üzemmódban: 0,5 W az energiahaté-kony üzemmódban)

Méretei: 430mm x 287mm x 105mm

Tömege: 4,5 kg

Üzemi hőmérséklet tartomány:

5 °C – 35 °C

Üzemi páratartalom

15 % - 75 %, kondenzáció nélkül 

 

További információk

Gyártó Megszűnt modellek
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
DNLA csatlakozás Igen
DSD / AIFF támogatás Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
Internet-rádiózás Igen
Képernyőn megjelenő menü (OSD) Igen
Pure Direct üzemmód Igen
MOSFET fokozatok Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
SACD lejátszás Igen
Csatlakozó típusa RCA
Aranyozott csatlakozó Igen
HDMI bemenet / kimenet (db) - / 1
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) - / 1
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 / 1
Külső HDD csatlakozó Igen
USB A csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Többcsatornás analóg audio kimenet (RCA) Igen
Dekódolási kompatibilitás Dolby Digital EX és DTS-ES Mátrix 6.1 dekóder, Dolby Digital Plus, Dolby Digital/DTS dekóder, Dolby Pro Logic IIx dekóder, Dolby True HD dekóder, Dolby True HD, DD Plus és DTS HD dekóder, DTS-ES diszkrét dekóder
Automatikus surround-jel felismerés Igen
Támogatott lemezek / formátumok DVD, audio CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV
Audio D/A átalakító Igen
Video formátumok BD-Video, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE, DVD, audio CD, HDCD, Kodak Picture CD, AVCHD, MP4, AVI, MKV
1080p felkonvertálás Igen
1080/24p visszajátszás Igen
1.4-es támogatás Igen
24p lejátszás Igen
Képi paraméterek szabályozása Igen
Jel/Zaj viszony (dB) 105
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 96000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 105 x 287
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 35 / 0,5
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 4,5
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Kifutott modell - már nem vásárolható!
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

JVC High-end projektor Audio Physic Classic 5