0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Marantz SR5011 7.2-es házimozi erősítő ATMOS és DTSX 4K ULTRA HD előkészítéssel

Marantz SR5011 7.2-es házimozi erősítő ATMOS és DTS:X 4K ULTRA HD előkészítéssel

Normál ár: 299 990 Ft

Special Price 249 990 Ft /db

Marantz SR5011 7.2-es házimozi erősítő ATMOS és DTS:X 4K ULTRA HD előkészítéssel

Marantz

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Normál ár: 299 990 Ft

Special Price 249 990 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

Az akció 2017-06-29.-ig, vagy a készlet erejéig él!

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 299 990 Ft

Special Price 249 990 Ft /db

Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Igen
Üzletünkben kipróbálható:
Erdeklodjon

Részletek

A Marantz a D&M Holdings Inc. egyik tagja. A társaság gyökerei visszavezetnek az első mono LP-k koráig, amikor a New York-i Saul Bernard Marantz elégedetlen volt a rendelkezésre álló eszközökkel, melyekkel le tudta játszani a dédelgetett bakelit lemez gyűjteményét. Így elkezdte saját erősítőit építeni, melyek egyre népszerűbbek lettek, majd Saul nemsokára, 1953-ban hivatalosan is megalapította a Marantz céget. A cég hitvallása - ugyanúgy, mint napjainkban is - a minőség és az innováció volt. A Marantz több, mint 60 éve fejleszti egyedülálló technológiáit, így termékei mérföldkőnek számítanak a hi-fi és otthoni szórakoztató elektronikai piacon. Termékei fejlesztésében nagyon fontos szerepet játszanak a fáradhatatlan mérnökök kiterjedt Kutatási és Fejlesztési programjai. Ez az audio- és video termékek iránti elkötelezettség és hitvallás biztosítja minden Marantz termék kimagasló minőségét, amely a kiváló teljesítménnyel párosul.

Saul B. Marantz, a high-end audio ipar talán legjelentősebb atyja, 1911. július 7-én, New York-ban született. Saul Marantz zenei érdeklődése a '40-es évek vége és az '50-es évek eleje táján bontakozott ki, amikor barátai (Karl és Ginny Noell) meghívták Saul-t és feleségét a New York-i Klasszikus Gitár Szövetség egyik összejövetelére. A házaspár hamarosan belépett a Gitár Szövetségbe, ezt követően megkezdődtek Saul gitár órái is.

A Marantz két fő termékkategóriája. A "The Range" sorozat olyan modelleket kínál, amelyek rugalmasan illeszthetőek különféle rendszerekhez, felhasználók széles körét szolgálja ki kiválló minőségben. A "Premium Series" High-End minőséget testesít meg páratlan zenei élményt nyújtva a hi-fi tisztaságát kedvelő felhasználóknak is.

Az elmúlt évek alatt, további kategóriák alakultak ki, ilyen például a "Reference", ezek modelljei tiszta zenei érzelmeket tolmácsolnak a felhsználónak.

Végül pedig a páratlan minőségű KI (Ken Ishiwata) modellek. Ken Ishiwata egy tehetséges audio tervező, aki nem ismer más érzést azon kívül, hogy a hang reprodukció szinte megérinti a hallgatót. Személyes aláírása a Marantz termékeken, kompromisszumok nélküli hifi jelképe. 

A legtöbb ember kedveli a zenét, azonban akadnak olyanok is, akik rajonganak érte. Mi is ezzel a fajta elköteleződéssel viseltetünk a zene iránt! A legjelentősebb célnak a szerző eredeti közlési szándékának közvetítését tartjuk. Éppen ebből adódik a Marantz filozófiája: "A zene mindenek előtt."

Az egyedülálló Marantz hang mögött rejlő filozófia

Mi tudjuk, hogy a valódi hi-fi küldetése az, hogy varázslatos előadásmódót reprodukáljon. Ez a művész célja, ennek a megtapasztalása a mozikban. A zene, az ami a film történetének extázis és a fájdalom érzéseit tolmácsolja. A Marantz, tökéletes műszaki és technikai megoldásai megnyitják a hallgató előtt a zene hatalmát és érzelmeit, meghagyva az alkotó akaratát.

A mi örökségünk a műszaki tökéletességben az, hogy tudunk olyan komponenseket alkotni, ami egy felvétel előadói mondanivalóját -skálázást, hangszíneket, dinamikát - teljes hitelességgel kommunikálja felénk.

A zene varázslatos, és mi arra törekszünk, hogy a zene szállítója úgy nézzen ki, mint amilyen a hangminősége és a zenét is úgy érezzük, hogy az olyan jó, mint amilyennek hangzik. Célunk az, hogy minden általunk gyártott komponens technikailag és megjelenését tekintve is remekül illeszkedjen a hallgató életstílusához.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk alkalmazza ezeket az elveket. Minden egyes szórakoztató-elektronikai termékünk képes a legélethűbb, legtisztább zenei előadást reprodukálni az ön otthonában.

Tudjuk, hogy a valódi hi-fi az előadás varázsának reprodukálásáról szól - ez a zenei érzés a művészek célja.

 

 

A Marantz, mint a fejlett audio technológiák világszerte vezetőcége, a mai napon bejelentette a 2016-os házimozi szériájának újabb készülékét. Miután a közelmúltban bejelentette a vékony kialakítású NR1607-et, az új SR5011 egy teljes méretűkészülékházban, 7x180W teljesítménnyel és válogatott magas minőségű alkatrészekkel érkezik, felszerelve a fejlett vezeték nélküli kapcsolattal és a teljesen egyszerűhasználattal. És - ami a legfontosabb - mind zene szerelmesei, mind pedig a házimozi rajongók egyaránt értékelni fogják a valódi, híres Marantz hangzást. Because Music Matters.

A legmodernebb audio és video technológiákkal felvértezve, a Marantz SR5011 minden házimozit egy új szintre emel. Emellett rendelkezik a Dolby Atmos és DTS:X formátumokkal, így élvezhetjük a lélegzetelállító 3D surround hangzást, a mai fejlett mozi hangot, mely teljesen körülöleli a hallgatót. Az SR5011 gondosan válogatott, kiváló minőségűaudio alkatrészekből épül fel és a Marantz-saját HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) áramkörei által biztosítja a híres Marantz HiFi és házimozi hangzást. Az erősítőrész 7x180 Watt teljesítményt nyújt, ami elég még a nagyobb méretűszobákhoz is, és hála a fejlett Audyssey MultEQ XT bemérőrendszernek, akusztikailag is tökéletesen illeszthetőminden egyedi szobához.

Felkészítve a jövőre, az SR5011 egy fejlett videó résszel rendelkezik, amely teljesen kompatibilis a legújabb HDMI 2.0a és HDCP 2.2 specifikációkkal, mind a 8 HDMI bemeneten. 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color almintavételezés, High Dynamic Range (HDR) és 21:9 videó, 3D, és BT.2020 jeltovábbítás támogatás minden bemeneten: az SR5011 már készen áll a következőgenerációs Blu-ray lejátszókra, set-top boxokra és egyéb 4K Ultra HD forrásokra. Felskálázza az analóg és a digitális forrásanyagot akár Full HD 1080p, vagy akár 4K Ultra HD formátumra a végső vizuális élmény eléréséhez. És hála a kettős HDMI kimenetnek, egy TV és egy projektor is
csatlakoztatható rá párhuzamosan. A teljes vezeték nélküli kapcsolatról a Wi-Fi és a Bluetooth gondoskodik, kettős antenna biztosítja a robusztus vételt. Miután csatlakoztatta a készüléket, a zene könnyen áramlik az AirPlay, a Spotify Connect, vagy a helyi hálózati tároló meghajtó segítségével, valamint a több mint 10.000 internetes rádióállomás által. A hihetetlen hangzáshűség érdekében a nagy felbontású audio formátumok lejátszása teljes mértékben támogatott. A teljes rugalmassághoz hozzájárul a 7.2 csatornás előerősítőkimeneti rész, és az RS232 csatlakozás. Emellett az IP-vezérlés teszi az SR5011-et nagyon vonzóvá az egyéni rendszer telepítésők számára. A beállítás teljesen egyszerűen elvégezhető az ügyes grafikus felhasználói felület, a Setup Assistant (beállítási asszisztens) és a híres Audyssey MultEQ XT szoba kalibráció segítségével - így nincs szükség arra, hogy a felhasználó tanulmányozza a kézikönyvet, csak egyszerűen követnie kell a képernyőn megjelenőutasításokat. Az új Marantz 2016 AVR Remote App elérhető az Android és iOS eszközökre, így a mindennapi működtetés pofon egyszerűvé válik. Ugyanakkor, az SR5011 tartalmaz egy intelligens ECO módot, amely automatikusan jelentős elektromos áramot tud megtakarítani a minőség befolyásolása nélkül. Az új Marantz SR5011 júliusban lesz elérhető fekete, vagy ezüst-arany színekben.

SR5011 7.2 csatornás Network AV Receiver - Főbb jellemzők

 • Beépített Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással; beépített Bluetooth
 • Javított hálózati stabilitás különösen a Wi-Fi-zsúfolt lakásokban
 • 7 csatornás diszkrét erősítő, 180 W csatornánként elég erő, hogy betöltse a nagyobb szobákat is a híres Marantz hangminőséggel
 • 4K/60 Hz, teljes sebességűjeltovábbítás, 4:4:4 szín felbontás, HDR és BT.2020
 • A legújabb HDMI szabvány - időtálló kompatibilitás
 • 8 HDMI bemenet (1 elöl) teljes HDCP 2.2 támogatással; 2 HDMI kimenet
 • Bőséges számú bemenet a digitális eszközökhöz; készen áll egy TV és egy projektor párhuzamos
 • kiszolgálására
 • Analóg HDMI átalakítás és SD/HD 4K felskálázás a régebbi videó forrásokból
 • Full HD és Ultra HD videó minőség elérése a meglévőDVD-kről, vagy analóg forrásból
 • Dolby Atmos (akár 5.1.2) és DTS:X (firmware frissítés után)
 • Magával ragadó 3D-s hang felső effektekkel 
 • AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Network Audio Streaming
 • Hozzáférés szinte korlátlan számú online zenei forráshoz
 • DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC, AIFF és WAV támogatás
 • Nagy felbontású audio streaming a HiFi rajongók számára
 • Fejlett Multi-Room lehetőségek; 7.2 csat. Pre-out; RS232 vezérlés
 • Audio és video több szobában; előkészítve a harmadik fél általi ház automatizálási rendszerekre
 • Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume és Dynamic EQ
 • Az eredmény az egyedi szobák hangzásának a tökéletes kiegyenlítése 
 • Színkódolt hangsugárzó csatlakozók, Setup Assistant, Fejlett GUI, Marantz 2016 AVR Remote App
 • Problémamentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
 • ISF videó kalibráló
 • Előkészítve a házimozi televíziók és projektorok profi kalibrációjára
 • Intelligens ECO mód ki/be/auto beállítás
 • Energiatakarékos a minőség feláldozása nélkül

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Egyeztetés után
Gyártó Marantz
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Válogatott alkatrészek Igen
FM tuner Igen
Kettős erősítés funkció Igen
Diszkrét kimeneti fokozatok minden csatornához Igen
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés Igen
Dolby Atmos támogatás Igen
Automatikus surround-jel felismerés Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Beépített Wifi és/vagy Bluetooth kapcsolat Igen
DNLA csatlakozás Igen
DSD / AIFF támogatás Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
Internet-rádiózás Igen
Airplay kompatibilis Igen
Bluetotth aptX támogatás Igen
Képernyőn megjelenő menü (OSD) Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
MOSFET fokozatok Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Csatlakozó típusa RCA
Aranyozott csatlakozó Igen
HDMI bemenet / kimenet (db) 8 / 2
Wifi kommunikáció Igen
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Vonal bemenet Igen
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) 2 / 2
Külső HDD csatlakozó Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 4 + 5.1 / 2 + 5.2
Aktív mélysugárzó kimenet (db) 2
Komponens video bemenet / kimenet 2 / 1
USB A csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Fejhallgató kimenet Igen
HDMI 2.0 4K 60Hz jelátvitel Igen
Többcsatornás analóg audio kimenet (RCA) Igen
1080p felkonvertálás Igen
1080/24p visszajátszás Igen
1.4-es támogatás Igen
24p lejátszás Igen
2D kompatibilis Igen
3D/2D kompatibilis Igen
Dekódolási kompatibilitás Dolby Digital EX és DTS-ES Mátrix 6.1 dekóder, Dolby Digital Plus, Dolby Digital/DTS dekóder, Dolby Pro Logic IIx dekóder, Dolby True HD dekóder, Dolby True HD, DD Plus és DTS HD dekóder, DTS-ES diszkrét dekóder
Audio Return csatorna (ARC) Igen
Audio D/A átalakító Igen
Beépített erősítő osztály AB
Csatorna szám (db) 7.2, Atmos 5.1.2
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 7
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 8
Teljes harmonikus torzítás (%) 0,1
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 20000
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 7 x 100 / 180
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 440 x 161 x 346
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 650 / 0,2
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 10,1
Bemérő mikrofon Igen
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 3 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
 1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

Hasonló árú termékek (+/-10%)

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők