Különösen jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik régóta kacsingatnak az analóg lemezjátszók világa felé. Ezúttal egy igen patinás név, a Thorens márka termékei lettek elérhetők hazánkban, ráadásul a Stream Audio szinte a teljes kínálatot kihelyezi bemutatóterme polcaira.

Thorens a hagyományos vynil (bakelit) lemezjátszók gyártónak egyik oszlopos tagja, sokan az örök klasszikusként, avagy etalonként tartják számon az egyébiránt svájci székhelyű, 140 éve létező céget. A precíz megmunkálás, a saját szabadalmak és a legjobb minőségű japán alkatrészek, valamint a naturalista, ugyanakkor zenei karakterre kiterjedő figyelem, mai napig meghatározza termékeiket, ezt az évek alatt bezsebelt, nemzetközi (és EISA díj) elismerések is igazolják.

 

 thorens analóg lemezjátszók a kínálatban

Ráadásul a szóban forgó vállalat nem csak a high end kategória képviselője, már egészen megfizethető futóművekkel és kiegészítő termékekkel (phono box, stb.) is találkozhatunk a kínálatában.

thorens analóg lemezjátszók a kínálatban

A szortimentben a klasszikus vonalvezetés mellett, egészen modern (funkcionalitásban is jól átgondolt) megjelenésű darabok is találhatóak, többféle színválasztékban. Amennyiben olvasóink szívesen megismerkednének a Thorenstermékeivel, megtehetik, ugyanis szinte mindegyik modell kiállításra kerül az itthoni forgalmazó, a Stream Audio márkaboltjában.

thorens analóg lemezjátszók a kínálatban

 

Thorens lemezjátszók pontos árairól, a részletes termékinformációkról, a bemutatótermi típusokról  és a meghallgatással kapcsolatban a hazai képviselet weboldalán és elérhetőségein lehet tájékozódni. 

thorens analóg lemezjátszók a kínálatban

 

www.streamaudio.hu

www.thorens.com