Stream Audio - Audiophile - Hifi - Házimozi High-End szaküzlet, márkabolt, bemutatóterem

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Emelkedő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

lindemann-audio-limetree-network-teszt25 éves jubileumát ünnepeli idén a német Lindemann Audio, és bár ő az ünnepelt, nem pihenéssel, hanem komoly munkával töltötte az idei esztendőt. Nem ült a babérjain, hanem megalkotta a Limetree modellcsaládot, aminek öt készüléke már el is érhető: egy phono fokozat, egy hálózati futómű Roon kompatibilitással, egy fejhallgató erősítő, egy USB-s DAC és mai tesztünk alanya, a Network hálózati lejátszó. Annyit elárulhatok, hogy ez a citrom nem lesz savanyú!

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

lindemann-limetree-network-audiophile-halozati-lejatszo-tesztA német High-End audio „kovácsa” a Lindemann Audiotechnik GmbH jó ideje egy nagyon fontos audio szegmensre összpontosít. A modern digitális lejátszási és on-line stream technikák minél szélesebb vásárlói rétegekhez történő eljuttatásra törekszik. Az évek óta digitális irányba történő fejlesztések továbbgondolásáról született a Limetree sorozat legújabb tagja a Network mini-készülék. Első meglátásunk szerint ennyi minden, amit a készülék ígér és tud, el sem fér egy ilyen kicsi műszerdobozban. De mégis! Sőt, jelenleg nincs is még egy ehhez fogható, tudású és ennyi szolgáltatást nyújtó készülék a piacon.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

Amennyire bőven van információ a Lindemann cég hálózati lejátszó, DAC- és erősítő termékeiről, annyira szűkszavú a termékbemutató az új Limetree elektronikákkal kapcsolatban. Pedig ez az új fejlesztés a vállalat elnökének, Norbert Lindemann fejlesztő mérnöknek, szíve csücske.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

audio solutions figaro bA litván gyártó modelljeivel való közelebbi ismerkedést a Figaro sorozat „B” jelű állványos hangsugárzóval kezdtük el, amely lényegében a gyártó összes egyedi jellegzeteségéből hatásos ízelítőt nyújtott, hűen megmutatva, mit is gondol Gediminas Gaidelis és csapata a minőségi hangzásról.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

audio solutions figaro mMég kevés információ áll rendelkezésre az AudioSolutions cégről, mivel nem régen, évtizedünk elején alakult. A vállalatot Gediminas Gaidelis alapította 2011 őszén.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

T.A.C. C-35 CD lejátszó teszt

2018. júl. 3. 13:53:45

T.A.C C-35 CD lejátszóA Tube Amp Company-t – népszerűvé vált három betűjén a T.A.C. márkát – az 1990-es években a Sintron Vertriebs GmbH. részeként elektroncsöves erősítők tervezésére és gyártására alapították.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

quadral-platinum-seven-allo-hangfal-tesztA Quadral ebben a gyártmányában egy jelentős és különleges technikai koncepciót valósít meg. A konstrukció fejlesztője Sascha Reckert egy speciális megoldás határait feszegeti. Az akusztika tudományán kívül az új Quadral Platinum+ Seven hangsugárzóban választ kapunk még néhány kérdésre.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

Audio Physic Classic 5 hangfal teszt

2017. nov. 22. 10:11:25

audio-physic-classic-5-hangfal-tesztAz elegánsan szögletes Classic 5 teljesen új hangszórókészlete tökéletesen jelzi, hogy a német specialistánál a típusváltás nem a marketingesek által vezérelt, mindössze különböző formai és kiviteli elemek módosításában kimerülő folyamat, hanem valódi értékteremtés és megújhodás.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

copland-audio-dac-215-tesztA dán Copland cég 1984-es alapítása óta kiváló minőségű csöves erősítőivel és CD játszóival vált ismertté.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

Thorens TD-206Magam is meglepődtem, de éppen két éve már annak, hogy nálam járt az utolsó Thorens lemezjátszó. Persze az utolsót nem „úgy” kell érteni.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek
Emelkedő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5