Stream Audio - Audiophile - Hifi - Házimozi High-End szaküzlet, márkabolt, bemutatóterem

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
HiDiamond HDMI Evolution Audiophile HDMI-HDMI kábel

HiDiamond HDMI Evolution Audiophile HDMI-HDMI kábel

23 990 Ft /db

HiDiamond HDMI Evolution Audiophile HDMI-HDMI kábel

HiDiamond

Gyors áttekintés

Kategóriáján túlmutató minden szabványt teljesítő HDMI kábel - HiDiamond Evo HDMI kábel
23 990 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

* Kötelezően kitöltendő mezők

23 990 Ft /db
Igen : Készlet információ
Igen : Ingyenes szállítás
Igen : Üzletünkben kipróbálható

Részletek

A HiDiamond Diamond EVO HDMI kábel a most érvényben levő minden elvárást és szabványt teljesít ami a HDMI kábelekkel szemben támasztott. Támogatja a 4K 60fps valamint HDR szabványt, eleget tesz a 2.0-ás HDMI kábelek követelményeinek, mindezt kimagasló minőség mellett, hiszen több ügyfelünk, ismertebb és drágább HDMI kábeleit váltotta le, és további pozitív véleménnyel illette a Diamond EVO kábeleit. Esetlegesen letét ellenében otthon is kipróbálható, bár eddig minden próbán bizonyított!
Műszaki adatlap

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó HiDiamond
Csatlakozó típusa HDMI - HDMI
Oxigénmentes kábel Igen
Kábelhossz (m) 1, 2,
Szigetelés anyaga Szövet
Belső vezető anyaga 4VRC OCC
Anyaga 4VRC OCC
Átmérő (mm) 7
Színválaszték Fekete
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Minőség jó áron review by Zsigmond on 2018. 02. 14.
    Minőség
    Ár / érték
    Ár

    Az új házimozimhoz kerestem minőségi kábelt, nem túl drágát, de azért nem is bóvlit. Fontos volt a 4K támogatás, anélkül ma már nem érdemes HDMI-t venni. Meg vagyok elégedve vele, a kép és a hangátvitel is hibátlan, akadásmentes.

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

hidiamond hdmi és optikai kábel tesztElőfordul, hogy egy márkajelzés alapján próbálják meg egy termék piaci árait megsaccolni. Nos, Salvatore Filippelli (HiDimond tulajdonos), és Giuliano Pompili (gyártás műszaki felelős) cége a klasszikus kivétel, amely erősíti ezt a szabályt. A bemutató első mondatát az magyarázza, hogy az audio kábeleik más gyártókkal összehasonlítva (híresebbek, jobban publikáltak sok esetben) szemmel láthatóan kedvezőbbek, nem beszélve a megjelenésről, és a gyanú felett álló szerelési minőségükről. Praktikus példával élve, mi sem bizonyítja jobban ennek a gyártónak a minőségét, mint hogy egy átcsomagoló cég árszintjén nehéz olyan réz alapú elemi szálat tartalmazó kábelt találni, amelyet legalább kétszer hőkezeltek. (néhányan még arra is veszik a bátorságot, hogy bombasztikus kijelentésekkel dicsérjék a teljesen átlagos OFC vezető erekből álló kábelüket). A technológia neve VRC, és arra hivatott, hogy homogenizálja az anyagot, amely aztán fokozza az átvitel sebességét, és csökkenti a kapacitását. A gyártás során az anyagot áthúzzák a kemencéken, amelyek pontosan beállított hőmérsékletével úgy végzi el az olvasztást, hogy közben nem sérül meg a kristályrács térbeli elrendezése. Ahogy az elvárható, minden ciklus finomít az anyagon, amelynek szálhossza folyamatosan nő. A folyamat többszöri ismétlése egyre jobb vezetési képességekkel ruházza fel az elemi szálakat.


Hasonló árú termékek (+/-10%)