Stream Audio - Audiophile - Hifi - Házimozi High-End szaküzlet, márkabolt, bemutatóterem

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
HiDiamond DIAMOND 3 Audiophile szerelt hangfal kábel

HiDiamond DIAMOND 3 Audiophile szerelt hangfal kábel

166 990 Ft /szett

HiDiamond DIAMOND 3 Audiophile szerelt hangfal kábel

HiDiamond

Gyors áttekintés

Közép kategóriás ár, felső kategóriába hajló hang - HiDiamond Diamond 3 szerelt hangsugárzó kábel
166 990 Ft /szett

Elérhetőség: Készleten

Igen : Készlet információ
Igen : Ingyenes szállítás
Igen : Üzletünkben kipróbálható

Részletek

A közép kategória a HiDiamond kínálatában, mely nyílt transzparans hangot, gyors tranzienseket, nagy felbontást és színezés mentes hangot nyújt. Nagy tisztaságú réz vezetőjével és grafit ötvözetével remek társa a közép kategóriás rendszerek hangfal, erősítő kapcsolatának. Minőségi Z banán dugók, melyek akár sarura is cserélhetők, esztétikus megjelenés és kedvező ár a kategóriájában, ez a HiDiamond Diamond 3-as hangfal kábel. Letét ellenében otthon kipróbálható, de garantált a "wow" faktor!
Műszaki adatlap

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó HiDiamond
Csatlakozó típusa banán vagy villa
Aranyozott csatlakozó Igen
Univerzális Igen
Oxigénmentes kábel Igen
Kábelhossz (m) 2 x 3m - vagy egyedi méretben rendelhető 2-4 hetes átfutással!
Szigetelés anyaga PVC
Belső vezető anyaga 4VRC OCC
Anyaga 4VRC OCC
Átmérő (mm) 10
Átmérő (mm2) 4 x 2,25
Egyedi méretben is kérhető Igen
Színválaszték Prémium pezsgő
Mennyiség A megadott ár szettre vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Kiváló review by Columbiai on 2016. 06. 21.
    Minőség
    Ár / érték
    Ár

    A HiDiamondtól megszokott gyönyörű, minőségi kidolgozás és küllem és ehhez párosíthat részlet gazdag gyönyörű hangzás!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

HiDiamond D6 interkonnekt és D3 hangfal kábel bemutatóAz olaszok mindig is úgy gondolták, hogy a termékeiket esztétikusan, technológiailag pedig magas szinten kell megtervezni. Mióta az ESB és az RCF beszűntették a hangszóró gyártást, nem akadt olyan márkanév, amely ilyen szinten űzte a design, az innováció, és a beruházás sikeres ötvözését. Ennek az volt az eredménye, hogy a hangfal kiegészítők piacán teret nyerő profit orientált mikro vállalkozások elárasztották az üzleteket kétes minőségű termékekkel, amelyek nyomába nem léphettek az elektronikák képességeinek… A HiDiamond több mint 10 éves múltra visszatekintő gyártási technológiáját figyelembe véve végre kimondhatom, hogy felülbírálhatom a bevezető gondolatomat, mert végre van egy cég, amely a gyártási és tervezési folyamatának minden szakaszában egyre kevésbé az ipari mennyiség irányában törekszik, sokkal inkább a kézművesek alaposságával kezeli az újító, és kutató technológiákat!!


hidiamond diamond 3 hangfal kabel tesztNéhány órás bejáratás után elsőként a Telarc Label Overture 1812 szólalt meg. A HiDiamond 3 gyorsan meggyőzött minket arról, hogy a teljes spektrumon nagyon jó bemutatóra képes. A közép tartományon különösen jól teljesített. A dinamika erőteljes, a mikro kontrasztok kellemes benyomást hagytak, de mégsem tűntek röntgenszerűnek, vagy túl részletezőnek. A magas frekvenciákon sem mutatott semmiféle hiányosságot. Az alacsony tartományban a HiDiamond 3 probléma nélkül teljesített, soha nem tűnt gumiszerűnek, vagy ragacsosnak. A woofereket megfelelő sebességgel hajtotta, mikor arra szükség volt. Persze, az is lehet, hogy csak volt annyira jó a mély átvitele, mint a mi négyszer ennyibe kerülő referencia kábelünk. A színpad pontos méretű, jóval túlnyúlik a hangfalak szélein. Az előadók tökéletesen azonosíthatók, a szólista előttünk játszik kilépve a hangfalból – tökéletes effekt tolmácsolás.


hidiamond kábel tesztEgy új olasz cég indult még 2000 novemberében értékesíteni hifi komponenseit és kábeleit világszerte. Ma már alapvető üzleti tevékenységét a kiváló minőségű hifi-kábelek és hálózati szűrő-elektronikák gyártása és forgalmazása teszi ki. A HiDiamond cég székhelye Anzio város területén található. A város történelmileg úgy ismert, mint az a hely, ahol az amerikai szövetségesek partra szálltak a II. világháború alatt. A történtekről XX. század második felében több filmet forgattak és néhány könyvet is írtak.
A HiDiamond nem egy D.I.Y. kábel-gyártó, amelyik vezetéket gyárt egy bérelt garázsban, nem egy sci-fi marketing cég. Termelésük és fejlesztéseik meglepően magas szinten állnak.