0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Chord Company USB Silverplus USB A-B kábel

Chord Company USB Silverplus USB A-B kábel

24 000 Ft /db

Chord Company USB Silverplus USB A-B kábel

Chord Company

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

24 000 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

* Kötelezően kitöltendő mezők

24 000 Ft /db
Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

A Chord Company már több mint 25 éve tervez és gyárt összekötő és hangszórókábeleket. A cég és minden dolgozója elkötelezett a csúcsminőségű termékek gyártása iránt.
A Chord Company által gyártott és szállított valamennyi terméket a cégen belül terveztük és néhány apró kivételtől eltekintve valamennyi termékünket a cég gyártóüzemében, Wilthsire központjában szereltük ki és teszteltük. A cég első terméke, a Chord Chrysalis összekötő kábelcsalád 1985-ben jelent meg. A piacot nem csak a kábel kiváló minősége, hanem szokatlan neve is meglepte. A Chrysalis kábeleinket megfizethető ár, kiegyensúlyozott hangzás, jó színpadkép jellemezte, így hamar népszerűekké váltak a piacon és ezzel megindult a cég azóta is töretlen fejlődése. Az évek során jelentősen bővült a termékválasztékunk, de mindig büszkék voltunk a korábbi termékeinkre és hűek maradtunk a hagyományainkhoz és elveinkhez. Ez a hosszú múlt és filozófia tette konzisztenssé a Chord összekötő és hangszórókábel termékpalettáját. Valamennyi termékünk a maga kategóriájában a lehető legtöbbet igyekszik nyújtani.

Kínosan ügyelünk arra, hogy termékeink a legmagasabb minőségi szabvány szerint készüljenek.


 A Chord Company már a kezdetektől fogva felismerte, hogy a termékei gyártási és kiszerelési műveletsorainak igen konzisztensnek kell lenniük. Ez a már a megszállottsághoz hasonlatos ragaszkodás a tökéletességhez jellemzi ma is a gyártásunkat, részben ennek köszönhető a Chord termékek minősége és ismertsége.
A vállalatnál betöltött pozíciójától függetlenül valamennyi Chord alkalmazott eltölt egy bizonyos időt a gyártásban, hogy a gyakorlatban is megismerkedhessen azzal, hogy mennyi munka és figyelem eredményeként születnek meg a Chord termékek. Bűszkék vagyunk arra, hogy mennyire konzisztens termékpalettát építettünk fel és hogy milyen szigorral ellenőrizzük a termékeinket a gyártás minden fázisában, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy csak kifogásoktól mentes áru hagyhassa el az üzemünk területét. A szigorú minőségellenőrzésnek és a kiforrott gyártástechnológiának köszönhetően igen kevés hibát találunk csak a végső ellenőrzésnél, ez is a gyártásban dolgozó munkatársaink gondos munkáját igazolja.

További információk

Gyártó Chord Company
Háromszorosan árnyékolt Igen
Csatlakozó típusa USB A-B
Univerzális Igen
Oxigénmentes kábel Igen
Kábelhossz (m) 1,5 / 3 / 5
Szigetelés anyaga PVC
Belső vezető anyaga OFC réz
Anyaga OFC réz
Színválaszték Fehér
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

Hasonló árú termékek (+/-10%)

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők