0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Chord Company Carnival Silver Screen hangfal kábel

Chord Company Carnival Silver Screen hangfal kábel

Normál ár: 2 500 Ft

Special Price 2 000 Ft /méter

Chord Company Carnival Silver Screen hangfal kábel

Chord Company

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Normál ár: 2 500 Ft

Special Price 2 000 Ft /méter

Elérhetőség: Készleten

Az akció 2017-06-30.-ig, vagy a készlet erejéig él!

Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

A Chord Company már több mint 25 éve tervez és gyárt összekötő és hangszórókábeleket. A cég és minden dolgozója elkötelezett a csúcsminőségű termékek gyártása iránt.
A Chord Company által gyártott és szállított valamennyi terméket a cégen belül terveztük és néhány apró kivételtől eltekintve valamennyi termékünket a cég gyártóüzemében, Wilthsire központjában szereltük ki és teszteltük. A cég első terméke, a Chord Chrysalis összekötő kábelcsalád 1985-ben jelent meg. A piacot nem csak a kábel kiváló minősége, hanem szokatlan neve is meglepte. A Chrysalis kábeleinket megfizethető ár, kiegyensúlyozott hangzás, jó színpadkép jellemezte, így hamar népszerűekké váltak a piacon és ezzel megindult a cég azóta is töretlen fejlődése. Az évek során jelentősen bővült a termékválasztékunk, de mindig büszkék voltunk a korábbi termékeinkre és hűek maradtunk a hagyományainkhoz és elveinkhez. Ez a hosszú múlt és filozófia tette konzisztenssé a Chord összekötő és hangszórókábel termékpalettáját. Valamennyi termékünk a maga kategóriájában a lehető legtöbbet igyekszik nyújtani.

Kínosan ügyelünk arra, hogy termékeink a legmagasabb minőségi szabvány szerint készüljenek.


 A Chord Company már a kezdetektől fogva felismerte, hogy a termékei gyártási és kiszerelési műveletsorainak igen konzisztensnek kell lenniük. Ez a már a megszállottsághoz hasonlatos ragaszkodás a tökéletességhez jellemzi ma is a gyártásunkat, részben ennek köszönhető a Chord termékek minősége és ismertsége.
A vállalatnál betöltött pozíciójától függetlenül valamennyi Chord alkalmazott eltölt egy bizonyos időt a gyártásban, hogy a gyakorlatban is megismerkedhessen azzal, hogy mennyi munka és figyelem eredményeként születnek meg a Chord termékek. Bűszkék vagyunk arra, hogy mennyire konzisztens termékpalettát építettünk fel és hogy milyen szigorral ellenőrizzük a termékeinket a gyártás minden fázisában, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy csak kifogásoktól mentes áru hagyhassa el az üzemünk területét. A szigorú minőségellenőrzésnek és a kiforrott gyártástechnológiának köszönhetően igen kevés hibát találunk csak a végső ellenőrzésnél, ez is a gyártásban dolgozó munkatársaink gondos munkáját igazolja.

További információk

Gyártó Chord Company
Univerzális Igen
Oxigénmentes kábel Igen
Szigetelés anyaga PVC
Belső vezető anyaga OFC réz
Anyaga OFC réz
Átmérő (mm) 10
Átmérő (mm2) 2 x 1,5
Dob / hossz (m) 100
Színválaszték Fehér
Mennyiség A megadott ár méterre vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Ehhez a termékhez még nem írtunk tesztet!

Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők