0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Cambridge Audio CXU Univerzális 3D Blu-ray és hálózatos média lejátszó

Cambridge Audio CXU Univerzális 3D Blu-ray és hálózatos média lejátszó

Normál ár: 409 990 Ft

Special Price 299 900 Ft /db

Cambridge Audio CXU Univerzális 3D Blu-ray és hálózatos média lejátszó

Cambridge Audio

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Normál ár: 409 990 Ft

Special Price 299 900 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

Az akció 2017-06-29.-ig, vagy a készlet erejéig él!

Raktáron van:
Erdeklodjon
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

Cambridge Audio nem fiatal, története egészen 1967-ig nyúlik vissza, mégis megőrizte ifjonti karakterét. A cég alapítói a Cambridge Egyetemen (University of Cambridge) végezték műszaki tanulmányaikat és a hely szelleme annyira megfogta őket, hogy vállalkozásukat a városról, Cambridge-ről nevezték el. A növekedés és fejlődés az évtizedek során nem volt töretlen. A lelkes zenerajongók és mérnökök által megálmodott cégek gyakran bukdácsolnak az üzleti élet kegyetlen realitásában. Így teltek a Cambridge Audio első évtizedei is, hol szárnyalva, hol kapaszkodva a puszta életben maradásért, egészen 1994-ig, amikor az Audio Partnership részévé válva végre biztonságot adó háttér került mögéjük. A hagyományokat tiszteletben tartva elmondhatjuk, hogy a mai, ha úgy tetszik modern Cambridge Audio története majd´ húsz éve kezdődött. Igen, a stabil háttér hatalmas előnyt jelent és jól használva, szabadságot ad a fejlesztőknek, tervezőknek, hogy jobbat alkossanak. Itt azt is mindjárt megjegyezhetjük, hogy az Audio Partnership egy jó fajta szakmai befektetőként jelent meg a cég életében, nem holmi kasszában turkáló pénzvilági szereplőként, aki csak a márkanévvel megszerezhető bevételekben érdekelt. Az anyacég egyéb vállalkozásai is az otthoni szórakoztatás eszközeivel foglalkoznak.


Cambridge Audio CXU Univerzális 3D Blu-Ray és hálózatos média lejátszó: 

Arra tervezték, hogy a kedvenc film, és zenei anyagait a lehető legjobb minőségben élvezhesse. A CXU emellett szinte bármely más forrás jelét is képes fogadni.

Tökéletes hangzás bemutató

A CXU 5 különálló Wolfson WM8740 DAC egységet alkalmaz a cég szabadalmaztatott ATF felskálázás (Adaptív Idő szűrés mód) technológiával. Vezetékes, és vezeték nélküli bemeneteken képes fájlok fogadására, amelyeket 24 bit 192 kHz-re felskáláz a feldolgozás előtt. A digitális anyagok hangminőségét a jitter torzítás rontja. Az ATF felskálázás ezt a problémát gyakorlatilag megszűnteti. A kiváló hangminőség természetesen a 2-csatornás sztereó forrásokon is elérhető, és ha szükséges, a Pure Audio mód kikapcsol minden videó jelfeldolgozó áramkört, amely bármiféle interferenciát okozhatna az audio jelben.

A kép, amely felnyitja a szemét

A CXU a DARBEE Visual Presence technológiát alkalmazza a kivételes képminőség elérése érdekében. A DARBEE beállítások lehetővé teszik, hogy a képforrások megjelenítés módját bemenetenként külön egyéni ízlése szerint beállítsa. 4K felskálázás, és 2D-3D konverziót alkalmazhat minden bemeneten, amely igazi 3D élménnyé változtat minden filmet.

Komplett digitális HUB

A CXU szinte minden forrást képes kezelni, ez teszi igazi HUB egységgé a házimozi rendszerében. 2 HDMI bemenet, digitális, és optikai bemenetek, és 3 USB csatlakozás áll rendelkezésére. Minden forrás jelét felskálázza a készülék még a feldolgozás előtt, ezért a legmagasabb hangminőség garantált. A front HDMI támogatja az MHL protokolt, ezért a mobil készülékeken tárolt anyagok lejátszásakor is élvezheti a kivételes minőséget.

11 audio és videó forrás csatlakoztatható

 • Lemez lejátszás
 • Hálózat csatlakozás
 • USB 1 bemenet
 • ARC a TV felől (HDMI 1 kimeneten)
 • HDMI1/MHL
 • SPDIG audio bemenet
 • USB 2 bemenet
 • ARC a TV felől (HDMI 2)
 • HDMI 2 bemenet
 • Optikai audio bemenet
 • USB 3 bemenet

Hálózat lejátszás

A CXU vezetékes, és vezeték nélküli kapcsolattal képes az otthoni hálózathoz csatlakozni, így lehetősége van a hálózathoz csatlakoztatott UPnP és DLNA szerverek, valamint a NAS egységeken tárolt fájlok lejátszására

Iker kimenet

Külön konfigurálható iker HDMI kimenetről küldhet jelet például a 3D videó panel felé, és a csak normál jeleket feldolgozni képes AV receiver felé egyidőben. Az ARC (Audio Return Channel) TV hangjel visszaküldés funkció mindkét HDMI kimeneten keresztül alkalmazható.

DARBEE Visual Presence

A DARBEE Visual Presence technológia minden digitális forrásról nagyobb tisztaságot, kivételes mélység felbontást, s dinamikusabb élethű képminőséget biztosít. A feldolgozás módja egyéni ízlése szerint módosítható. Különleges rugalmasságot ad a készülék használat módjának, hogy a DARBEE beállítások külön videó bemenetenként módosíthatók.

Egyszerű használat

Intuitív színes menü megjelenítés mód, felhasználóbarát kezelés, háttér világítású távvezérlő. Minden CXU üzemmód beállítás könnyedén elvégezhető akár a sötét szobában is. A CXU távvezérlője képes vezérelni a Cambridge Audio AVR, és HiFi erősítőit is.

Analóg tökéletesség

A digitális felskálázásnak, és a Wolfson DAC egységeknek köszönhetően a multicsatornás analóg kimenetekhez csatlakoztatott CXR2000 AV receiverrel a CXU tökéletes páros képes alkotni.

Digitális hangerő szabályzás

A CXU direkt módon csatlakoztatható akár végerősítőhöz, vagy aktív hangfalakhoz, mivel a kimeneteken hangerő szabályzást aktiválhat. A digitális és az analóg kimenetein is hatásosak a CXU távvezérlőn a hangerősség gombok.

Műszaki adatok:

 • Támogatott lemeztípusok: Blu-ray (BD) BD-3D, DVD, DVD-A, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD+-R/RW, DVD+-R DL, BD-R/RE
 • Videó kimenetek: 2 x HDMI 1.4a ARC-vel
 • Audio kimenetek: 7.1 multicsatornás analóg RCA/Phono kimenet, 1 x S/PDIF, 1 x TOSLINK, Dedikált 2 csatornás sztereó analóg RCA/Phono kimenet
 • HDMI bemenetek: 2 x 1.4a (a front bemenet MHL támogatással)
 • Audio bemenetek: 1 x S/PDIF, 1 x TOSLINK
 • D/A konverterek: 5 x Wolfson WM8740 24-bit/192kHz DAC
 • Dekóder: Mediatek MTK8580
 • Audio felskálázás: Analog Devices DSP Anagram Technologies Q5 felskálázó programmal 24 bit/192kHz (mind a 10 csatornán)
 • Videó processzor: DARBEE Visual Presence
 • Külső tárolók csatlakoztatása: 3 x USB 2.0
 • Hálózat csatlakozás: Ethernet: 100BASE-T, Wi-fi: 802.11 b/g/n tartozék dongle. 2.4GHz
 • Maximális teljesítmény felvétel: 35 W
 • Készenlét fogyasztás: 0,5W alatt
 • Méretek: 82 x 430 x 312mm

További információk

Gyártó Cambridge Audio
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Képernyőn megjelenő menü (OSD) Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
DNLA csatlakozás Igen
DSD / AIFF támogatás Igen
Internetes tartalmak elérése Igen
Internet-rádiózás Igen
SACD lejátszás Igen
Aranyozott csatlakozó Igen
HDMI bemenet / kimenet (db) 2 / 2
Ethernet csatlakozó Igen
Előerősítő kimenet Igen
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) - / 6
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) 1 /1
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 /1
Külső HDD csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
HDMI 2.0 4K 60Hz jelátvitel Igen
Többcsatornás analóg audio kimenet (RCA) Igen
Video formátumok Blu-ray (BD) BD-3D, DVD, DVD-A, AVCHD, SACD, CD, HDCD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD+-R/RW, DVD+-R DL, BD-R/RE
1080p felkonvertálás Igen
1080/24p visszajátszás Igen
1.3-as támogatás Igen
1.4-es támogatás Igen
24p lejátszás Igen
2D kompatibilis Igen
Képi paraméterek szabályozása Igen
Audio D/A átalakító Igen
Digitális Jelprocesszor (DSP) Wolfson WM8740 DAC Wolfson WM8740 DAC Mediatek MTK8580 Analog Devices DSP Anagram Technologies Q5
Jel/Zaj viszony (dB) 108
Frekvencia átvitel (Hz) 20 - 20000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 430 x 82 x 312
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 35 / 0,5
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 5
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Magyar nyelvű használati utasítás Igen
Színválaszték Fekete
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 2 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Érdeklődjön (változó készlet)
 1. Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

cambridge-audio-cx-sorozatA Cambridge Audio CX szériás High-End készülékeit a digitális korunkban a szórakoztatásra tervezték. Egyesíti magában a tradicionális hifi kiválóságát, és a több mint 40 év digitális fejlesztéseit. Mit jelent ez? Egy precíz, részletező audio bemutatót, amelytől a lélegzete is elakad, továbbá kompatibilitást minden digitális zenei formátumához. A CX széria pontosan olyan jól szól, mint amilyen csodálatos a megjelenése. A slim kialakítás alacsony rezonanciás készülékháza elengedhetetlen a hangminőség magas szinten tartásához. Azonnal fel fog tűnni a szép színes kijelző, az elegáns, könnyen használható kezelő felület. A legújabb alkalmazásokkal táblagépről, vagy okos telefonról is vezérelhető. Szeretettel, óriási szakértelemmel, és rengeteg munkával készítették ezeket az angol tervezésű készülékeket a világ meghódítására. A CX szériában egyesül több évtized kemény munkája, fejlesztési eredménye, és tesztelése. Meg fogja hallani a különbséget minden Cambridge Audio készülék hallgatásakor.


Rega planar lemezjátszók Octave Audio erősítők