Stream Audio - Audiophile - Hifi - Házimozi High-End szaküzlet, márkabolt, bemutatóterem

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.

Szolgáltatások


 


A vásárlásról:
 

Cégünk több kizárólagos Magyarországi import márkáin kívül a világ számos pontjain elismert és népszerű termékeit is kiemelt viszonteladóként forgalmazza.  
Bár cégünk elsősorban BEMUTATÓTEREMMEL RENDELKEZŐ SZAKBOLT, de a mai kor kívánalmainak megfelelőn online webáruházat is üzemeltet. 
Weboldalunkon igyekszünk egy-egy termékről minél részletesebb információs adatlapot létrehozni, amennyiben mégsem biztos a választásban, úgy kérje munkaidőben,
telefonon, szakembereink tanácsát, segítségét!
Kérjük továbbá, hogy az online történő megrendelés esetén MINDEN esetben olvassa végig a lenti "üzletszabályzatot"
és csak akkor adja le rendelését, ha azzal maradéktalanul egyetért, és azt megértette. 
Cégünk tanácsadói minden esetben megkeresik Önt a leadott rendelésekkel
kapcsolatban, ezért fontos, hogy az elérhetőségeket, különösképp a telefonszámot és e-mail címet pontosan adják meg a regisztráció alkalmával.

Az egyes termékekre vonatkozó, a kiválasztást segítő információk az egyes termékekhez kapcsolódóan elérhetők.
 

A leadott rendelések rövid időn, de legfeljebb 48 órán belül e-mailben visszaigazolásra kerülnek, ennek elmaradása esetén kérjük, keresse meg kollégáinkat, egyeztetés végett. Hibásan leadott, vagy teljesített megrendelések alkalmával kérjük, hogy a leggyorsabb ügyintézés miatt hívja ügyfélszolgálatunkat és érdeklődjön a korrigálási lehetőségek felől, vagy jelezze felénk írásban az info(kukac)streamaudio.hu címen!

Amennyiben a bemutatótermünkben, vagy weboldalunkon kiválasztott termék nincs raktáron, úgy a megrendelt árut a megrendelést követően egyeztetett 
időpontban-üzletünkben vagy futárszolgálattal kapja meg! 

 

 

Fizetési módok:

Bemutatótermünkben lehetőség van készpénzben, bankkártyával vagy előleg bekérő dokumentum ellenében előre utalással (csak 30.000.- bruttó felett) történő fizetésre. 
A bankkártyás fizetést cégünk bizonyos akciós termékek vásárlása esetén nem tudja elfogadni. Akciós termékek esetében mindíg érdeklődjön a fizetési lehetőségekről! 
Az online vásárlást követő ellenérték kiegyenlítése a visszaigazolást követően a rendelés értelmében utánvéttel (a futár cég képviselőinél) vagy előre utalással 
((csak 30.000.- bruttó felett) külön előleg bekérő és előleg számla ellenében) lehetséges.

Kérjük, NE utaljon előre pénzt a számlánkra, mindig várja meg kollégáink jelentkezését!

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünknél történő vásárlás esetén a vásárolt termékről minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki!

- A számla kiállítása során NÉVCÍM megadása szükséges, melyet az adatvédelmi szabályzatunk értelmében harmadik félnek természetesen nem adunk ki!

- Amennyiben a vásárlás folyamán, a számla kiállítása során nem kívánja megadni NEVÉT és CÍMÉT, úgy sajnosnem tudjuk Önt kiszolgálni!   

 


Akciók, Kedvezmények:

Akcióink a készlet erejéig, illetve a termék bővebb leírásában megadott időpontig érvényesek!