Stream Audio - Audiophile - Hifi - Házimozi High-End szaküzlet, márkabolt, bemutatóterem

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Audia Flight Three S High-End sztereó integrált erősítő

Audia Flight Three S High-End integrált sztereó erősítő

890 000 Ft /db

Audia Flight Three S High-End integrált sztereó erősítő

Audia Flight

Gyors áttekintés

Prémium minőségű, kimagasló ár/érték arányú integrált erősítő - meghallgatása "kötelező"!

890 000 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

* Kötelezően kitöltendő mezők

890 000 Ft /db
Igen : Készlet információ
Igen : Ingyenes szállítás
Igen : Üzletünkben kipróbálható

Részletek

 

Az Audia kínálatában a Flight Three S erősítő egy igazi mérföldkő, amely olyan kimagasló ár/érték arányt képvisel amivel a legtöbb gyártó ebben az árkategóriában, de még valamivel felette sem képes versenyezni. Az erősítő tervezése folyamán a mérnökök több mint 20 év tudását ötvözték a Flight Three S elkészítésében. Az eredmény pedig rendkívül magas színvonalú, páratlan hangminőségű, az árkategóriáját egyértelműen túlszáranyaló integrált erősítő lett, mely nem csak belépő a high-end világába, hanem oszlopos tagja, jogos bitorlója is a címnek. Az elegáns, letisztult külső megjelenés húzó ereje egy CNC gépekkel megmunkált 10mm-es Alumínium előlap. A kezelőszervek jól áttekinthető módon, szellősen kerültek elhelyezésre, azokból is csak a legfontosabbakat használva.
A Flight Three S olyan kifinomult elektronikai megoldásokkal rendelkezik, melyek a végső hangminőséget maximalizálva kimagasló eredményt nyújtanak. A készülék belső tápellátását szeparáltan nyolc tápegység végzi. A nagyáramú végerősítő részt meghajtó tápegységben 72 000 microfarad szűrés és egy 500VA-es toroid transzformátor állítja elő a szükséges teljesítményt a hangsugárzók meghajtása számára. A dual-mono kialakításnak köszönhetően a csatornák közötti áthallás szinte mérhetetlen.
A rendkívül jó impulzus válaszidő és a nagy sávszélesség, valamint a visszacsatolás módja igen pazar színezetlen, érzelmes benőséges hangot, kontrollált mélytartományt, nagy felbontást és levegős megszólalást kölcsönöz az erősítő számára. Mindezt erölködés nélkül, akár nagy teljesítmény vagy kényesebb terhelő impedancia esetén is. Az erősítő moduláris felépítésének köszönhetően egy rendkívül kis zajú MM/MC modult illetve egy USB B DAC modult is lehet vásárolni a készülékbe, melyel tovább bővíthető a csatlakoztathatóság igen széles repertoárja. A bemenetek között található egy BYPASS bemenet is mely rugalmas integrálhatóságot tesz lehetővé házimozi erősítők végerősítőinek kiváltása esetén. Mindent egybevetve érdemes, sőt, majdnem hogy kötelező számolni az Audia Flight Three S erősítővel azoknak az erősítő kereső zenerajongóknak, akik 1,300 000.-Ft alatt keresnek zenei, bensőséges megszólalású, erőből kifogyhatatlan, színezetlen hangú készüléket, a prémium kategória gyártói között.    


Az Audia Flight márkát 1996-ban ipari veteránok Massimiliano Marzi és Andrea Nardini. alapították. Székhelye Civitavecchia,
Róma északi részén az Adriai-tenger partján, a kézműves termékek Olaszországában. Termékeikkel azt példázzák, hogy a nemzet rögeszméje a stílus és a kifinomultság.
Az integrált és a külön épített erősítők és CD-lejátszók minősége megnyugtató a vásárlók részére. A gyönyörűen megmunkált alumínium kabinet diszkrét, klasszikusan elegáns jó látni zenehallgatás közben.
A kivitel azt sugallja, hogy az olaszok biztosan tudják, hogyan kell élvezni az életet. A művészet, a történelem, az építészet, az élelmiszer- és ital kultúra zenével telített, és az olaszok szeretnek ezekről beszélni.
A készülékek hangja letisztult, energiától teli, de olaszosan muzikális, részletező, és analitikus. A színezettlen, levegős megszólalás mellett könnyedén hajt érzéketlen hangsugázókat is
a bőséges tartalékokkal megáldott erősítő család.
 

Koncepció: 

Évek óta az erősítők tervezésénél az alapvető áramköri design nem nagyon változik. Lényegében differenciál erősítők halmaza, mely kisebb nagyobb sikerrel nyújt hallgatható hangot. Sajnos ezeknek a készülékeknek a legfontosabb hiányossága a frekvencia / impulzus válaszidő lassúsága, mely rossz tranziens viselkedést eredményez. A legtöbb erősítőben használt feszültség visszacsatolási elv, a nagy sávszélességnél bizonytalan és lassú impulzus átvitelt, gerjedékenységet szül, ami a kapott hangban egyértelműen megmutatkozik.

Az Audia mérnökei ezt megkerülve kifejlesztettek egy olyan kapcsolástechnikát, mely ezt a fajta problémát kikerüli, sőt, egyenesen megoldja. Ebben az egyedi kapcsolás technikában áram visszacsatolást alkalmaznak, mely az impedancia terhelésre kevésbé kényes és rendkívül lineáris. A végeredmény egy nagyon gyors, stabil végerősítő, mely a legvadabb reaktív terhelések hatására is impulzív és megingathatattlan kimenettel rendelkezik.
Mindezek mellett természetesen a piacon kapható legjobb alkatrészek, a túlméretezett tápegység, a jól átgondolt áramköri kialakítás és a speciális ház is hozzájárul ahoz, hogy az Auda készüleki a világ legjobbjaiként szerepeljenek.

  

 

 

Műszaki adatlap

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Audia Flight
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 2
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Motoros hangerőszabályzó Igen
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
Független tápellátás Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Húzott alumínium hűtőbordák Igen
MOSFET fokozatok Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Diszkrét kimeneti fokozatok minden csatornához Igen
Egyéb jellemzők Opcionális DAC vagy Phono kártya
Beépített erősítő osztály AB
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
Phono fokozat típusa MM és MC
Hangsugárzó csatlakozók (pár) 1
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 5 / 2
Előerősítő kimenet Igen
Aktív mélysugárzó kimenet (db) 1
Teljes harmonikus torzítás (%) >0,005
Jel/Zaj viszony (dB) >95
Frekvencia átvitel (Hz) 1 - 45000
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 2 x 100 / 150
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 8
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 600 / 0,5
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 420 x 90 x 420
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 16,5
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
 1. Szuperlativusz minden tekintetben review by Boros on 2019. 05. 14.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Csak az elöttem véleményéezőket tudom emlegetni. Annyi jót olvastam róla hogy elmentem meghallgatni, aztán töprengtem egy hetet, közben még ezt azt megfüleltem de vissza húzott a fülem és a szívem. Otthon is hozta a formáját, Elképszető zene van ebben a "kis" olasz dobozban. Bőséges telejsítmény és óriási levegő....a modul phono meg ennyiért ajándék!

 2. Teres , természetes hangzás review by K.Zsolt on 2019. 02. 13.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Kicsomagolás után beállítottama helyére , majd összekötöttem a Quadral Platinum M40 hangsugárzó párossal, a csomag megérkezése után vártam pár órát , majd mezei kábelekkel (ideiglenesen) betettem az első albumot:bejáratlanul úgy szólalt meg Handel Water Music albuma , hogy percekig a könnyeimmel küszködtem!
  Majd az első sokk után egyre "sűrűbb" zenék jöttek , először AC/DC - Back in black albuma majd a Metallica - Ride the lightning-ja is úgy szólt , ahogy az a nagy könyvben meg van írva!Később finomabb zenéken teszteltem , Peter Gabriel , Yes , Genesis , Lee Ritenour , Pat Metheny stb. , ha a felvétel minősége jó , Lp-n , vagy ha az erősítőt HiDiamond usb kábelen összekötve az audio pc-vel nagy felbontású zenével hallgatom , a rendszer minden alkalommal könnyeket csal a szemembe...A beépíthető usb dac modul nagyságrendekkel érzelmesebb , részletezőbb , mint az árkategóriájától elvárható lenne.
  Köszönöm , hogy ezt az erősítőt ajánlotta a Streamaudio csapata!

 3. BestBuy review by Czigány József on 2017. 12. 25.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Fantasztikus , magával ragadó , meleg , karakteres ,őszinte , érzelmek átadására képes erősítőszépség!
  Csak ajánlani tudom , még a bejáratás elején járok , de a hangja így is lenyűgöző. Nagyon jó minőségű az opcionális dac.
  Öt csillag!!!!!

 4. hangszárnyalás felső fokon review by pohar on 2017. 06. 28.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Feleségemmel együtt már harmadik hete vagyunk boldog tulajdonosai. Azóta újraértékeljük a zenehallgatás fogalmát.
  Mindegy mit hallgatsz, barokk, klasszikus, szinti..., csodálatos hang! Az erősítő választáskor Rega volt a kiindulási alap, de a meghallgatás során esélytelen volt (a Rega), bár nem is egy árkategóriában játszanak.
  Hihetetlen hang, hihetetlen tér, gyönyörű sztereó kép, dinamika...mélyek, magasak pont amennyi kell.
  Köszönöm Ákosnak, Miklósnak, hogy nem hagytak eltérülni...

 5. Két-három felvételbe belehallgattam, és megvettem. Kiváló hangzás! review by István on 2017. 04. 19.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Az akuszitkus hangszerek nagyon valóságosak, gyönyörű női ének, a nagyzenekari forte is részletezett, nem folyik össze a hangzás.
  Tchaikovsky: Ouverture solennelle "1812," Op.49 nagyon meggyőzött az erősítő kiváló minőségében. (Harangok, ágyú.) Mindekinek csak ajánlani tudom. (Mármint az Audia Flight Three S erősítőt.)

 6. Zene, Zene, Zene review by Pista on 2017. 03. 23.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Az első megszólalás után leesett az állam. Régóta kerestem ezt a hangot, és sok erősítőm volt, de amit ez a "kis" olasz tud, azt tanítani kéne! Erő, felbontás, zeneiség...minden benne van ami számít...és az ára sem elszállt!

 7. Príma, primissima... review by Oki on 2017. 02. 27.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Volt már jó néhány erősítőm, de amit az Audia tud, azt csak drágábban lehet megvenni másoktól. Szerintem 1-1,5 millióig partiban van sok ismertebb márkával. Erő, szenvedély, érzelem, kiegyensúlyozottság, részlet, felbontás, árnyaltság...ezek is mind benne vannak. Abszolút belépő a high-endbe....

 8. Ilyen hang ennyiért? Kiváló! review by Lajos on 2016. 12. 14.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Kicsit olcsóbban kerestem erősítő, de meggyőzőtt az olasz érzelmes hang. Fantasztikus felbontás és sok sok élmény! Ajánlott darab!

 9. Piszok jó vétel, piszok jó hang review by Ernő on 2016. 11. 27.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Olyan érzelmes, zenei hang, ami nem is értem, hogy fér egy fém dobozba. Az a helyzet, hogy a márka nem egy szem előtt levő márka viszont itt is igaz, hogy a jó bornak nem kell cégér. Olyan lendület és higgadtság keveredik az erősítőben amit sokan nem tudnak utána csinálni. Sok jó erősítő van ebben az árban de tuti, hogy Ő az egyik legjobb!

 10. Vérbeli audiofil hang review by Olivér on 2016. 11. 22.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Amikor meghallgattam akkor első hallásra szerelem lett. Árban egy millióig nem találni jobbat, legalább is amiket meghallgattam (Hegel, Marantz, Primare, Vincent Audio, Rotel) azoknál lényegesebben komolyabb hang...egy kategóriával komolyabb cucc. Piszok jó színpad, stabil erő és teljesítmény, nagy felbontás és sok érzelem. Az ára is abszolút baráti a tudásához mérten!

 11. Kimagaslóan zenei, ezért a árért a kategória legjobbja... review by Ferenc on 2016. 07. 09.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Rendkívül pozitív minden tekintetben. Zenei, lágy, de ha kell feszes és erős...muzikális, érzelem dús, de ugyanakkor bőséges tartalékokkal rendelkezik. A márka ismertsége talán nem vetekszik a közszájon forgó márkákkal, ami azért sajnálatos, mert nem mindenki számol vele (én sem foglalkoztam először az Audiával...ez utóbb kiderült, nagy hiba lett volna). Ebben az árban több erősítőt meghallgatva, szerintem abszolút bestbuy...érdemes próbát tenni vele, engem meggyőzőtt!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Pár éve a hazai kínálatban is megtalálhatóak Audiakészülékek a Stream Audio jóvoltából, természetesen hozzánk is tőlük érkezett a Three Serősítő és kíséretében egy CD One M CD-játszó, amit kitörő örömmel fogadtunk, mert a PC alapú zenehallgatással szemben, még mindig előnyben részesítjük a gyári ezüstkorongokat.


Mi a közös a díva Cecilia Bartoli és az Audia Flight FL3-as integrált erősítőben? Mindketten fantasztikus zenei hangú, büszke olasz jelenségek, melyekre még ránézni is szemet gyönyörködtető!


Audia Flight Three 6moon teszt

2015-08-18 06:46:07

Az Audia Flight FL Three megbízását három egyszerű indok miatt fogadtam el. Szeretem az integrált erősítőket, a márkanév ismeretlen volt számomra, és végül mert olasz. Kicsit megmagyarázom, különösen az utolsó pontot.


Az Audia Flight Three S erősítőt elnézve, ez egy igazi mesterdarabja az olasz manufaktúrának. A vastag front panel, a hangerő szabályzó, és a távvezérlő is tömör alumínium. A tesztre érkezett példány ezüst színű front paneles verzió, de rendelhető feketében is.


Flight Three S néven mutatkozott be az olasz Audia Flight integrált erősítő sorozat legkisebb tagjának megújult változata, ami legfőbb külső jellegzetességét, az óriási nevető szájra emlékeztető, a kijelzőt is magába foglaló íves design elemét a Strumento referencia előerősítőtől örökölte, és emellett természetesen műszakilag is számos ponton komoly fejlődésen esett át.


Az Audia Flight márkanévvel való első találkozásom Califonia-ban Pacifica városban a Blue Moon Audio boltjában történt. Len Kinsey megmutatta nekem az 5195 Dolláros FL Two integrált erősítőt.


audia-flight-three-s-high-end-sztereo-erősítőAz Audia Flight Three integrált erősítőre eddig sem volt jellemző a takarékosság, hiszen a masszív vastag alumínium előlap és az erős, rezonanciamentes fém ház alatt két túlméretezett tápegység foglalt helyet, mely a szeparált elő-végerősítőt és egyéb kiegészítő áramköröket látta el az éltető energiával.


audia flight three erősítő és cd lejátszóA hazánkban is egyre ismertebbé és népszerűbbé váló olasz audio iparos belépő Three szériájába tartozó CD játszó és erősítő a Classic modellekhez hasonló, csak náluk karcsúbb külsővel rendelkezik.


Audia Flight Three erősítő és CD tesztMa a világ a digitális hangállományok lejátszása körül forog, aki nem ebbe gondolkodik az lemarad a bizniszről, ezért az Audia is megcsinálta a maga verzióját a számítógépes zenehallgatók egyre növekvő igényeire.


Hasonló árú termékek (+/-10%)