Tanácsadás - Demó CSAK egyeztetett időpontban!
                      H-CS     10-18    (+36) 30 211 52 53  
                      K-Sze-P  10-17    (+36) 30 530 61 92

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Audia Flight Three S High-End sztereó integrált erősítő

Audia Flight Three S High-End integrált sztereó erősítő

849 990 Ft /db

Audia Flight Three S High-End integrált sztereó erősítő

849 990 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

* Kötelezően kitöltendő mezők

849 990 Ft /db
Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Igen

Részletek

 


Az Audia Flight márkát 1996-ban ipari veteránok Massimiliano Marzi és Andrea Nardini. alapították. Székhelye Civitavecchia,
Róma északi részén az Adriai-tenger partján, a kézműves termékek Olaszországában. Termékeikkel azt példázzák, hogy a nemzet rögeszméje a stílus és a kifinomultság.
Az integrált és a külön épített erősítők és CD-lejátszók minősége megnyugtató a vásárlók részére. A gyönyörűen megmunkált alumínium kabinet diszkrét, klasszikusan elegáns jó látni zenehallgatás közben.
A kivitel azt sugallja, hogy az olaszok biztosan tudják, hogyan kell élvezni az életet. A művészet, a történelem, az építészet, az élelmiszer- és ital kultúra zenével telített, és az olaszok szeretnek ezekről beszélni.
A készülékek hangja letisztult, energiától teli, de olaszosan muzikális, részletező, és analitikus. A színezettlen, levegős megszólalás mellett könnyedén hajt érzéketlen hangsugázókat is
a bőséges tartalékokkal megáldott erősítő család.
 

 

Volare Italia. Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Maserati, Prada, Versace, Giorgio Armani...ezek az elismert márkanevek, amelyek birtoklása a világ minden részén büszkeséggel tölti el a tulajdonost. Az a közös bennük, hogy mindegyik a latin országból származik. Az audio világában a stílusos megjelenést kombinálják a technológiai tökéletességgel és hasonló érzelmekkel töltik el a tulajdonosaikat a Chario, Diapason, Eventus, Pathos, Rosso Fiorentino, Unison Research (és a hangfal kuzinja az Opera) és a legjelentősebb a Sonus Faber. Amíg a felsorolt hangfal gyártók nagy része kezdi elveszíteni a magabiztosságát, egy viszonylag új elektronikai márkanév kezd felemelkedni a high-end arénába. Az Audia Flight három szériájáról van szó; a belépő kategória a  Three széria, a közepes kategória a Classic széria, és amelyről ez a bemutató szól, az előerősítő/teljesítményerősítő kombo, a high-end csillaga a Strumento széria.  

 

Koncepció: 

Évek óta az erősítők tervezésénél az alapvető áramköri design nem nagyon változik. Lényegében differenciál erősítők halmaza, mely kisebb nagyobb sikerrel nyújt hallgatható hangot. Sajnos ezeknek a készülékeknek a legfontosabb hiányossága a frekvencia / impulzus válaszidő lassúsága, mely rossz tranziens viselkedést eredményez. A legtöbb erősítőben használt feszültség visszacsatolási elv, a nagy sávszélességnél bizonytalan és lassú impulzus átvitelt, gerjedékenységet szül, ami a kapott hangban egyértelműen megmutatkozik.

Az Audia mérnökei ezt megkerülve kifejlesztettek egy olyan kapcsolástechnikát, mely ezt a fajta problémát kikerüli, sőt, egyenesen megoldja. Ebben az egyedi kapcsolás technikában áram visszacsatolást alkalmaznak, mely az impedancia terhelésre kevésbé kényes és rendkívül lineáris. A végeredmény egy nagyon gyors, stabil végerősítő, mely a legvadabb reaktív terhelések hatására is impulzív és megingathatattlan kimenettel rendelkezik.
Mindezek mellett természetesen a piacon kapható legjobb alkatrészek, a túlméretezett tápegység, a jól átgondolt áramköri kialakítás és a speciális ház is hozzájárul ahoz, hogy az Auda készüleki a világ legjobbjaiként szerepeljenek.

  

 

 

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Audia Flight
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 2
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Motoros hangerőszabályzó Igen
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
Független tápellátás Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Húzott alumínium hűtőbordák Igen
MOSFET fokozatok Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Diszkrét kimeneti fokozatok minden csatornához Igen
Egyéb jellemzők Opcionális DAC vagy Phono kártya
Beépített erősítő osztály AB
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
Phono fokozat típusa MM és MC
Hangsugárzó csatlakozók (pár) 1
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 5 / 2
Előerősítő kimenet Igen
Aktív mélysugárzó kimenet (db) 1
Teljes harmonikus torzítás (%) >0,005
Jel/Zaj viszony (dB) >95
Frekvencia átvitel (Hz) 1 - 45000
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 2 x 100 / 150
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 8
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 600 / 0,5
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 420 x 90 x 420
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 16,5
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Színválaszték Fekete, Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
Gyártó honlapja http://audia.it/home.php
 1. Príma, primissima... review by Oki on 2017. 02. 27.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Volt már jó néhány erősítőm, de amit az Audia tud, azt csak drágábban lehet megvenni másoktól. Szerintem 1-1,5 millióig partiban van sok ismertebb márkával. Erő, szenvedély, érzelem, kiegyensúlyozottság, részlet, felbontás, árnyaltság...ezek is mind benne vannak. Abszolút belépő a high-endbe....

 2. Ilyen hang ennyiért? Kiváló! review by Lajos on 2016. 12. 14.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Kicsit olcsóbban kerestem erősítő, de meggyőzőtt az olasz érzelmes hang. Fantasztikus felbontás és sok sok élmény! Ajánlott darab!

 3. Piszok jó vétel, piszok jó hang review by Ernő on 2016. 11. 27.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Olyan érzelmes, zenei hang, ami nem is értem, hogy fér egy fém dobozba. Az a helyzet, hogy a márka nem egy szem előtt levő márka viszont itt is igaz, hogy a jó bornak nem kell cégér. Olyan lendület és higgadtság keveredik az erősítőben amit sokan nem tudnak utána csinálni. Sok jó erősítő van ebben az árban de tuti, hogy Ő az egyik legjobb!

 4. Vérbeli audiofil hang review by Olivér on 2016. 11. 22.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Amikor meghallgattam akkor első hallásra szerelem lett. Árban egy millióig nem találni jobbat, legalább is amiket meghallgattam (Hegel, Marantz, Primare, Vincent Audio, Rotel) azoknál lényegesebben komolyabb hang...egy kategóriával komolyabb cucc. Piszok jó színpad, stabil erő és teljesítmény, nagy felbontás és sok érzelem. Az ára is abszolút baráti a tudásához mérten!

 5. Kimagaslóan zenei, ezért a árért a kategória legjobbja... review by Ferenc on 2016. 07. 09.
  Minőség
  Ár / érték
  Ár

  Rendkívül pozitív minden tekintetben. Zenei, lágy, de ha kell feszes és erős...muzikális, érzelem dús, de ugyanakkor bőséges tartalékokkal rendelkezik. A márka ismertsége talán nem vetekszik a közszájon forgó márkákkal, ami azért sajnálatos, mert nem mindenki számol vele (én sem foglalkoztam először az Audiával...ez utóbb kiderült, nagy hiba lett volna). Ebben az árban több erősítőt meghallgatva, szerintem abszolút bestbuy...érdemes próbát tenni vele, engem meggyőzőtt!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Pár éve a hazai kínálatban is megtalálhatóak Audiakészülékek a Stream Audio jóvoltából, természetesen hozzánk is tőlük érkezett a Three Serősítő és kíséretében egy CD One M CD-játszó, amit kitörő örömmel fogadtunk, mert a PC alapú zenehallgatással szemben, még mindig előnyben részesítjük a gyári ezüstkorongokat. Persze csak a valóban jó minőségűeket, mert sajnos rengeteg a silány kiadvány és erre is gondoltak a Stream Audio szakemberei, mert mellékeltek három kiváló audiofil albumot az STS Digital választékából. Az Audia Flight One az általuk eddig megismert legjobblejátszók egyike, kidolgozása, felépítése megérne egy misét, illetve önálló cikket, ám itt és most csak érintőlegesen említjük meg, elismerve, hogy az erősítő és a hozzá csatlakoztatott hangfalak produkcióját alapjaiban határozta meg.


Mi a közös a díva Cecilia Bartoli és az Audia Flight FL3-as integrált erősítőben? Mindketten fantasztikus zenei hangú, büszke olasz jelenségek, melyekre még ránézni is szemet gyönyörködtető! Mivel Ms. Bartoli a világon mindenhol jól ismert díva, így most az Audia Flight FL Three erősítő bemutatására térnénk ki. Az Audia Flight márkanév már régóta jól cseng az Európai High-End készülékek világában, de lassan teret hódít az amerikai piacon is. Az FL3 ugyan a márka belépő szintű integrált erősítője, de ez a belépő jelző nem keverendő a kommersz alsó-közép kategóriával. Ízig, vérig High-End készülék a teljes valójában, mely árát meghazudtolva rendkívül igényes külső megjelenéssel, és igen komoly bel tartalommal, továbbá ami talán a legfontosabb kimagasló hangminőséggel a kategóriájának egyértelmű vezetője.


Audia Flight Three 6moon teszt

2015-08-18 06:46:07

Az Audia Flight FL Three megbízását három egyszerű indok miatt fogadtam el. Szeretem az integrált erősítőket, a márkanév ismeretlen volt számomra, és végül mert olasz. Kicsit megmagyarázom, különösen az utolsó pontot. Az előző nyáron a családommal csodálatos három hetet töltöttünk azzal, hogy utazgattunk Olaszországban. Az ott töltött idő alatt tökéletesen ráéreztem, hogy mit gondolnak az olaszok az élet élvezetéről. Az egész kultúrájuk át van itatva zenével a művészettől kezdve a történelmen, az építészeten át egészen az ételekig, és italokig. Emellett az olaszok szeretnek beszélgetni. Külföldiként sem okozott megerőltetést a beszélgetés, és sok meleg mosolyt kaptam a hosszú gesztikulációkkal kísért beszélgetés során. Tehát ez volt a legfontosabb indok – számomra – hogy a gazdag olasz kultúra kivételes forrása lehet a stílusnak, és a muzikalitásnak az audio berendezéseikben is. Ha úgy érzi, hogy a mai teszt szubjektív érzéseket tartalmaz, tökéletesen igaza lehet.


Az Audia Flight Three S erősítőt elnézve, ez egy igazi mesterdarabja az olasz manufaktúrának. A vastag front panel, a hangerő szabályzó, és a távvezérlő is tömör alumínium. A tesztre érkezett példány ezüst színű front paneles verzió, de rendelhető feketében is. A front panelt egy süllyesztett kék megvilágítású kijelző uralja alatta sorban elrendezett gombokkal. A jobb oldalon található hatalmas hangerő szabályzó 63 mm-es átmérője könnyen kezelhető. A távvezérlő igényes kidolgozása igazi unikum a piacon rendszeres olcsó műanyag verziók mellett.


Flight Three S néven mutatkozott be az olasz Audia Flight integrált erősítő sorozat legkisebb tagjának megújult változata, ami legfőbb külső jellegzetességét, az óriási nevető szájra emlékeztető, a kijelzőt is magába foglaló íves design elemét a Strumento referencia előerősítőtől örökölte, és emellett természetesen műszakilag is számos ponton komoly fejlődésen esett át. Az Audia Flight készülékeire, köztük az előd Three integrált erősítőre eddig sem volt különösebben jellemző az anyagtakarékosság, hiszen a masszív, vastag alumínium előlappal rendelkező a méretes, erőteljes és rezonanciamentes kialakítású fém ház belsejében túlméretezett tápegység foglalt helyet, mely a szeparált elő-végerősítőt és az egyéb kiegészítő áramköröket látta el energiával. Az új típus azonban még ez elődjén is jócskán túltesz. A mérlegen 4,5 kg-al (vagyis közel 40%-al!) többet nyomó Flight Threee S az eddigi 400VA-es táp transzformátor helyett mágneses árnyékolással ellátott 600VA-es típust kapott, így a bő harmadával megnőtt teljesítmény mellett valószínűleg még nagyobb dinamikára és bőséges tartalékokra számíthatunk tőle.


Az Audia Flight márkanévvel való első találkozásom Califonia-ban Pacifica városban a Blue Moon Audio boltjában történt. Len Kinsey megmutatta nekem az 5195 Dolláros FL Two integrált erősítőt. A nagyszerű hangja, és az egyszerű, elegáns formatervezése azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Az Audia Flight három sorozatot kínál. Az One a legkedvezőbb árú high-end megoldásokat, a Three széria egy újabb lépcsőfok az árban, és audiofil jellemzőkkel rendelkezik. Ezt nevezik Classic szériának is. A top kategória szerelmeseinek a Strumento széria készül, amely két teljesítmény erősítőt, egy előerősítőt, és több újdonság egyéb berendezést kínál.


audia-flight-three-s-high-end-sztereo-erősítőAz Audia Flight Three integrált erősítőre eddig sem volt jellemző a takarékosság, hiszen a masszív vastag alumínium előlap és az erős, rezonanciamentes fém ház alatt két túlméretezett tápegység foglalt helyet, mely a szeparált elő-végerősítőt és egyéb kiegészítő áramköröket látta el az éltető energiával. Az új Flight Three S sorozat az eddigi 400VA-es táp transzformátor helyett 600VA-es típust kapott, mágneses árnyékolással.


audia flight three erősítő és cd lejátszóA hazánkban is egyre ismertebbé és népszerűbbé váló olasz audio iparos belépő Three szériájába tartozó CD játszó és erősítő (hogy egészen pontosak legyünk, valójában kettejükből áll a sorozat) a Classic modellekhez hasonló, csak náluk karcsúbb külsővel rendelkezik, elegáns 15 mm vastag alumínium előlapjaik mögött pedig a nagyobb márkatársak technológiáiból táplálkozó kifinomult elektronikái rejtőznek. Az Audia Flight CD Three jó ajánlólevélként pontosan ugyanolyan áramköri felépítéssel rendelkezik, mint a hierarchiában eggyel felette található CD Two típus. Stabil és merev készülékdoboza biztonságos környezetet garantál a precíz mechanika és a minőségi alkatelemekből felépített elektronikák számára.


Audia Flight Three erősítő és CD tesztMa a világ a digitális hangállományok lejátszása körül forog, aki nem ebbe gondolkodik az lemarad a bizniszről, ezért az Audia is megcsinálta a maga verzióját a számítógépes zenehallgatók egyre növekvő igényeire. A mára kiindulóponttá stabilizálódott CD-lemezjátszás mellé a számítógépen tárolt file-ok játszása kötelező gyakorlat. Fontos, hogy nem Mp3-ban kell gondolkodni, hanem nagy-felbontású zenei állományok minél valósághűbb tolmácsolásába, ezért ami elég volt eddig az már nem elég ma. Az Audia készülékei annak érdekében, hogy az otthoni szórakoztató rendszer központi elemei lehessenek számos különféle analóg és digitális forrás jeleinek fogadására képesek.


Hasonló árú termékek (+/-10%)