0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
audia-flight-fl-cd-one-m-referencia-cd-lejatszo

Audia Flight FL CD One M Referencia CD lejátszó

1 850 000 Ft /db

Audia Flight FL CD One M Referencia CD lejátszó

Audia Flight

1 850 000 Ft /db

Elérhetőség: Készleten

Raktáron van:
Igen
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Igen

Részletek

 


Az Audia Flight márkát 1996-ban ipari veteránok Massimiliano Marzi és Andrea Nardini. alapították. Székhelye Civitavecchia,
Róma északi részén az Adriai-tenger partján, a kézműves termékek Olaszországában. Termékeikkel azt példázzák, hogy a nemzet rögeszméje a stílus és a kifinomultság.
Az integrált és a külön épített erősítők és CD-lejátszók minősége megnyugtató a vásárlók részére. A gyönyörűen megmunkált alumínium kabinet diszkrét, klasszikusan elegáns jó látni zenehallgatás közben.
A kivitel azt sugallja, hogy az olaszok biztosan tudják, hogyan kell élvezni az életet. A művészet, a történelem, az építészet, az élelmiszer- és ital kultúra zenével telített, és az olaszok szeretnek ezekről beszélni.
A készülékek hangja letisztult, energiától teli, de olaszosan muzikális, részletező, és analitikus. A színezettlen, levegős megszólalás mellett könnyedén hajt érzéketlen hangsugázókat is
a bőséges tartalékokkal megáldott erősítő család.
 

 

Volare Italia. Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Maserati, Prada, Versace, Giorgio Armani...ezek az elismert márkanevek, amelyek birtoklása a világ minden részén büszkeséggel tölti el a tulajdonost. Az a közös bennük, hogy mindegyik a latin országból származik. Az audio világában a stílusos megjelenést kombinálják a technológiai tökéletességgel és hasonló érzelmekkel töltik el a tulajdonosaikat a Chario, Diapason, Eventus, Pathos, Rosso Fiorentino, Unison Research (és a hangfal kuzinja az Opera) és a legjelentősebb a Sonus Faber. Amíg a felsorolt hangfal gyártók nagy része kezdi elveszíteni a magabiztosságát, egy viszonylag új elektronikai márkanév kezd felemelkedni a high-end arénába. Az Audia Flight három szériájáról van szó; a belépő kategória a  Three széria, a közepes kategória a Classic széria, és amelyről ez a bemutató szól, az előerősítő/teljesítményerősítő kombo, a high-end csillaga a Strumento széria.  

 

Koncepció: 

Évek óta az erősítők tervezésénél az alapvető áramköri design nem nagyon változik. Lényegében differenciál erősítők halmaza, mely kisebb nagyobb sikerrel nyújt hallgatható hangot. Sajnos ezeknek a készülékeknek a legfontosabb hiányossága a frekvencia / impulzus válaszidő lassúsága, mely rossz tranziens viselkedést eredményez. A legtöbb erősítőben használt feszültség visszacsatolási elv, a nagy sávszélességnél bizonytalan és lassú impulzus átvitelt, gerjedékenységet szül, ami a kapott hangban egyértelműen megmutatkozik.

Az Audia mérnökei ezt megkerülve kifejlesztettek egy olyan kapcsolástechnikát, mely ezt a fajta problémát kikerüli, sőt, egyenesen megoldja. Ebben az egyedi kapcsolás technikában áram visszacsatolást alkalmaznak, mely az impedancia terhelésre kevésbé kényes és rendkívül lineáris. A végeredmény egy nagyon gyors, stabil végerősítő, mely a legvadabb reaktív terhelések hatására is impulzív és megingathatattlan kimenettel rendelkezik.
Mindezek mellett természetesen a piacon kapható legjobb alkatrészek, a túlméretezett tápegység, a jól átgondolt áramköri kialakítás és a speciális ház is hozzájárul ahoz, hogy az Auda készüleki a világ legjobbjaiként szerepeljenek.

  

 

 

További információk

Bemutatótermünkben kipróbálható Igen
Gyártó Audia Flight
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Független tápellátás Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Egyéb jellemzők 1 USB (DAC funkció), 24 bit / 192Khz
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
Digitális koaxiális / optikai kimenet (db) 1 / 1
Analóg audio bemenet / kimenet (db) - / 1RCA - 1XLR
USB B csatlakozó Igen
USB csatlakozó Igen
Audio D/A átalakító Igen
Jel/Zaj viszony (dB) >100
Dinamikatartomány (dB) 122
Frekvencia átvitel (Hz) 0,5 - 20000
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 420x 113 x 380
Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt) 70 / 1
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 15
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Színválaszték Prémium ezüst
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Raktáron - Személyesen azonnal vagy szállítással 24-72 óra
  1. Ilyen analógot digitálisból...elképesztő review by Anti on 2016. 11. 27.
    Minőség
    Ár / érték
    Ár

    Egy CD lejátszóért közel két millió nem kevés...de amikor megszólal, akkor megérti az ember az árat. Elképesztő analóg hang..csak pakolja az ember a CD lemezeit és egész nap zenéz hallgatna (ha jutna rá idő). Nem olcsó, de komoly rendszerben, fő lejátszóként végső megoldás lehet! Én nem bántam meg!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Audia Flight Cd One M tesztAlig múlt fél éve, hogy szerepelt lapunk hasábjain az olasz high-end gyártó Audia legkomolyabb integrált erősítője, a Flight One II. A Classic sorozat csúcsán álló erősítő nagyon kedvező fogadtatásra talált, nekem pedig most volt szerencsém a hozzá árban és műszaki színvonalban is passzoló, elsősorban kompaktlemezek lejátszására tervezett CD One M-et véleményezni.

A zeneipari statisztikák alapján egyre borongósabb képet fest az ezüstkorongok terjesztése. Nem elég, hogy a fájl alapú megoldások veszélyeztetik nem csak a lemezek értékesítését, hanem a vasakét is, csak tetézi a bajt a minőségi kiadványok hiánya. Szóval nagy fába vágja a fejszéjét az a gyártó, aki invesztálni mer nagyon komoly cd játszó fejlesztésébe! 


Hasonló árú termékek (+/-10%)

JVC High-end projektor Sony High-End projektor