Tanácsadás - Demó CSAK egyeztetett időpontban!
                      H-CS     10-18    (+36) 30 211 52 53  
                      K-Sze-P  10-17    (+36) 30 530 61 92

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Accuphase E-260 High-End integrált sztereó erősítő

Accuphase E-260 High-End integrált sztereó erősítő

1 600 000 Ft /db

Accuphase E-260 High-End integrált sztereó erősítő

Gyors áttekintés

Kifutott modell, már nem rendelhető! 

1 600 000 Ft /db

Elérhetőség: Kérem Hívjon!

Raktáron van:
Nem
Ingyenes szállítás:
Nem
Üzletünkben kipróbálható:
Nem

Részletek

 

Az ACCUPHASE LABORATORY, Inc nevű (akkor még KENSONIC Laboratory, Inc) céget 1972-ben Jiro Kasuga az akkori Kenwood márka egyik
mérnöke alapította, és néhány mérnöktársa (LUXMAN, MARANTZ) segítségével belekezdett a korai időszakban jellemző, főleg alkatrész gyártásba, beszállításba és fejlesztésbe. Az első sikereket az önállóan gyártott KENSONIC P-300/C-200-as elő-végerősítők, a T-100-as tunerek és az E-202-es integrált erősítők hozták meg, melyek az 1973 és 1974-es években rendkívül sok pozitív kritikát gyűjtöttek be. Ekkor a Kensonic Inc létrehozta az Accuphase szériát, melyek összetéveszthetetlen egyedi külsővel, pezsgő arany előlappal és az előlapon található nagyméretű analóg kijelzőkkel nagyon nagy népszerűségre tettek szert az audiofilek körében. Az elmúlt 40 évben folyamatos a fejlesztés a cég japán központjában, de a tradicionális külső és a prémium belső értékek változatlanok maradtak! 
„A zene egy olyan oázis, mely felfrissít bennünket az életünk során”

 A zene lehet nyugtató, izgalmas, magával ragadó. Meg tudja mozgatni szívünket, és gazdagítja az életünket. Ez az a cél, ami az Accuphase mérnökeit és tervezőit inspirálja!

Accuphase High-End készülékek bemutatása 

Az ötlet mögötti szlogen: „örömtelibb élet a technológia segítségével”. Ez a hitvallás hozott össze egy magasan képzett szakértői mérnök csoportot, akik a mai napig azon dolgoznak, hogy minden Accuphase készülék sikeres és a világon egyedülálló minőségi szintre legyen hivatott. Ahogy vannak gyönyörű hangszerek, melyeket különösen nagyra értékelnek, úgy igaz ez az audio komponensekre is, és az Accuphase büszke, hogy termékeit a világon mindenhol ide sorolják!

Ez az elismerés és hit az alap koncepciója a tervezésnek és a törekvésnek, hogy olyan kézzel összeállított, prémium készülékek jöhessenek létre, amelyek egyedi értéket képviselhetnek! Az ACCUPHASE márkanév mögött, egy adaptáció található, melyben a szó eleje, „ACCU”, az akkurátus (precíz, pontos, gondos) minőségről, a PHASE a fázishelyességre való törekvésről árulkodik, mely az audio világban az egyik jellemző.

A végletekig ambiciózus, céltudatos gyártás során hatalmas hangsúlyt fektetnek a legapróbb alkatrészek színvonalára is és az egyedi manufakturális kézi szerelés során valódi műremekek születnek.

 

Az Accupahse termékek nem tartoznak a szeszélyes piaci divat által vezérelt tömegtermelt berendezések közé, és a készülékeket is csak néhány tucat szaküzletben lehet megvásárolni a világon, mindezt azért, hogy a készülékek leendő tulajdonosai kizárólag jól képzett szakemberek segítségével, átfogóan megismerve dönthessenek egy igazi tradicionális japán High-End márka termékei közül.

Accuphase E-260 integrált sztereó erősítő: 

Az E-260-as erősítő jelentős átalakításokon ment keresztül az előd, E-250-es készülékhez képest. Ugyanazt a speciális Aava hangerő szabályozó áramkört építették az erősítőbe amit a felső kategóriában is igen elismertnek és páratlan minőségű technológiának jellemeznek. Ez az analóg hangerő szabályozás forradalmian magas hangminőségre képes az előerősítő fokozatban. A végerősítő részben párhuzamos elrendezésben japán Push-Pull végtranzisztorok dolgoznak, melyek nagy mértékben növelik a stabil kimenő teljesítményt, az alacsony kimenimpedanciát és az alacsony impedanciájú terhelhetőséget. A hatalmas tápegység és a nagy méretű szűrő kondenzátorok bőséges tartalékokkal táplálják a 4 ohmon 2x115W, 8 ohmon 2x90W-os végerősítő egységeket. Az erősítő csillapítási tényezője 200 feletti. A valódi szimmetrikus felépítésből fakadóan rendkívüli hang és zajmentes működés érhető el. A készülék moduláris felépítésű, így utólagosan DAC vagy PHONO modult is vásárolhatunk hozzá. A készülék akár végerősítőként is használható, így meglevő házimozi rendszerekbe is könnyedén integrálható, mint High-End végerősítő / sztereó erősítő. 

- AAVA hangerő szabályozás - 65.536 lépésben szabályzott digitális-analóg módon
- 2x115W 4 ohm, 2x90W 8ohm névleges kimenő teljesítmény
- Valós szimmetrikus belső felépítés
- 5-MCS topológia a rendkívül kis zaj végett
- Nagy teljesítmény japán Push-Pull végtranzisztorok
- Nagy teljesítményű hálózati transzformátor
- Nagy kapacitású szűrő kondenzátorok
- Végerősítő és előerősítő be - ki menet
- Szimmetrikus XLR bemenet
- Moduláris opció, DAC, PHONO kártyák részére
- Bi-Amp setup (további külső végfokkal)
- Rendkívül rövid jelutak
- Kiváló minőségű, banándugózható csatlakozók
- A-B hangfal lehetőség
- Kivezérlés jelző műszerek
- Robosztus, rezonancia mentes készülékház és előlap

- Prémium megjelenés

 

 

További információk

Gyártó Megszűnt modellek
Alumínium előlap Igen
Állapotjelző LED Igen
Digitális kijelző (LCD / OLED / stb.) Igen
Kiemelkedően tiszta hangzás Igen
Magas minőségű alkatrészek Igen
Válogatott alkatrészek Igen
Független, egyenlő erősítésű erősítő-fokozatok (csatorna) 2
Előerősített kimenet a 2. zóna számára Igen
Rövid jel utak a bemenetek és kimenetek között Igen
Automatikus kikapcsolás Igen
Standby mód Igen
Táv vezérelhető Igen
Motoros hangerőszabályzó Igen
Diszkrét teljesítmény-erősítő felépítés Igen
Pure Direct üzemmód Igen
Kettős kábelezési lehetőség Igen
Szeparált tápegység Igen
Nagyméretű hálózati transzformátor a stabil tápellátáshoz Igen
Független tápellátás Igen
Nagy kapacitású elektrolit kondenzátorok Igen
Húzott alumínium hűtőbordák Igen
MOSFET fokozatok Igen
Nagy szilárdságú mechanikai felépítés Igen
Nagy sűrűségű, rezonanciamentes alapzat Igen
Alacsony rezonanciájú készülékház Igen
Hangszín szabályzó Igen
Diszkrét kimeneti fokozatok minden csatornához Igen
Egyéb jellemzők Opcionális Phono, Opcionális DAC
Beépített erősítő osztály AB
Csatlakozó típusa RCA + XLR
Aranyozott csatlakozó Igen
A+B hangsugárzó kapcsolás Igen
Hangsugárzó csatlakozók (pár) 2
Digitális koaxiális / optikai bemenet (db) opcionális DAC-40-es kártyával
Vonal bemenet Igen
Analóg audio bemenet / kimenet (db) 6 RCA / 2 RCA - 1 XLR
Előerősítő kimenet Igen
Fejhallgató kimenet Igen
Bemeneti érzékenység (MM/MC - mV) opcionális kártyával Accuphase AD 30
Teljes harmonikus torzítás (%) 0,05
Jel/Zaj viszony (dB) 105
Frekvencia átvitel (Hz) 3 - 150 000Hz (+0 -3dB)
Kimenő teljesítmény névleges / zenei (Watt) 2x115W 4 ohm, 2x90W 8 ohm / -
Ajánlott hangsugárzó impedancia (Ohm) 4 - 16
Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm) 465 x 151 x 420
Tömeg (csomagolás nélkül - kg/db) 20
IEC lecsatlakoztatható tápkábel Igen
Távvezérlő elemekkel Igen
Színválaszték Prémium pezsgő
Mennyiség A megadott ár darabra vonatkozik!
Garancia 1 év hivatalos magyarországi garancia
Készlet információ Kifutott modell - már nem vásárolható!
Gyártó honlapja http://www.accuphase.com/
  1. Nem volt még ilyen jó erősítőm soha review by Árpád on 2016. 11. 27.
    Minőség
    Ár / érték
    Ár

    Egy millió alatt kerestem sztereó erősítőt, amolyan végső megoldásként a rendszerembe, de amikor meghallgattam az Accuphase-t akkor minden más már savanyú szőlő lett. Szívtam a fogam a felár végett, de aztán csak megvettem és nagyon nem bántam meg...azt hiszem ez örök szerelem marad! Nagyon örülök neki és nem mellesleg köszönöm a profi szakmai hozzáállást a streamaudio-s fiúktól! Csak így tovább! Köszi!

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Minőség
Ár / érték
Ár

Hogy megértsük miben más az E-600, tudnunk kell, hogy mit rejtegetett a két elődmodell a fedele alatt. Mikor az E-560 fedlapját leszereltem, szembeötlő volt az ésszerű elrendezés. Csaknem teljes egészében felületszerelt technológiát alkalmaztak ellentétben a korábbi átmenő furatos szerelvényezéssel. Több gyártó esetében mindössze ennyi tükrözi a technológiai ugrást a korábbi, és az új típusok között. Tudni kell, hogy az audio világában ez nem feltétlenül jelent pozitív hatást, hiszen az SMD alkatrészek magasabb zajával, torzításával, és kedvezőtlen termikus tulajdonságaikkal kell szembesülni. Ahogy elnéztem a berendezést, az Accuphase határozott lépést tett mindkét irányba. Az E-560 piaci bemutatását a japán export drasztikus csökkenése kényszerítette ki. A külföldről származó minőségi alapanyagok magas ára, és a Yen váltási rátája jelentősen megnövelte az elektronikus berendezések gyártási költségét, és eladási árait. Az E-550 esetében ez annyit jelentett volna, hogy haszon nélkül, esetleg veszteséggel kell eladni. Ebben a helyzetben az egyetlen jó megoldásnak az tűnt, hogy az új modell előre menekült az új technológiák bevezetésével, hogy megfelelhessen a magasabb árszint követelményeinek.


Az Accuphase vállalat utóbbi néhány évben végzett fejlődését elnézve rájöttem, hogy bizony csúnyán alábecsültem hosszú éveken át. Az audio berendezések fejlesztéséhez való hozzáállásuk olyan, amely tökéletes ellentétben van a korábbi elképzeléseimtől. Minden modell tekintetében folyamatosan arra törekednek, hogy javítsák a kivitelezés minőségét, a tervezés hatékonyságát, és a termék megbízhatóságát. A megjelenés, és az építés módja is igazán élvezetes látványt nyújt. Ezek már egyáltalán nem másodkézből származó, túlárazott, Accuphase logot viselő berendezések. A berendezések várható élettartama szintén fontos tényező. Kiváló minőségű konstrukciók, magas minőségű szakmunka, és alkatrészek garantálják a hosszú élettartamot.


Vajon melyik hifista szívét ne dobogtatnák meg a klasszikus formájú, pezsgőarany előlapos és jókora Deprez műszerekkel rendelkező Accuphase készülékek, amelyek vérbeli japán elektronikaként abszolút precíz és az arra fogékony szemeknek külön gyönyörűséget jelentő, végletekig kifinomult belvilággal rendelkeznek?


Bár az Accuphase márkanév több évtizedes múltra tekinthet vissza, számomra relatív új. A DP400, a DP410, és a DC37 után ez még csak a negyedik Accuphase készülék, azok közül is az első erősítő, amely a lehallgató szobámban megfordult. Az E-260 bár csak a márkanév belépő kategóriája, gyakorlatilag referencia szinten teljesít, és folyamatosan méltatják a technikai kiválóságát, valamint a muzikalitását. Most értettem meg, hogy a német testvér magazinok miért adnak mindig rendkívül magas pontszámokat az Accuphase integrált erősítőknek. Még engem is meglepett a dolog, hogy miért vártam annyit arra, hogy bemutatót írhassak egyről.


Vannak dolgok a világegyetemben, amelyek nem változnak. A föld forog, a nap keleten kel és nyugaton nyugszik, az Accuphase készülékek pedig pezsgőarany színűek és külsőleg lényegében ugyanolyanok, mint évtizedekkel ezelőtt voltak. A japán gyártó éppen ezért a hifi világban többek között az állandóság szinonimája is lehetne.