Tanácsadás - Demó CSAK egyeztetett időpontban!
                      H-CS     10-18    (+36) 30 211 52 53  
                      K-Sze-P  10-17    (+36) 30 530 61 92

0item(s)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Product was successfully added to your shopping cart.
Emelkedő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

audio-physic-avanti-high-end-hangfal-tesztA német cég olasz nevű (Előre) hangsugárzója valóságos legendának számít még a többi kitűnő dobozuk között is, ezért a gyártó fennállásának 30. évfordulójára felfrissülve és teljesen megújulva tért vissza a porondra, hogy az új generáció tagjaival vállvetve folytassa hódító útját. A merészen hátrafelé dőlő, magas, keskeny, és nagyon mély, különféle izgalmas színekben pompázó kabinet elsőre hibátlan kidolgozásával és eleganciájával fogja meg az embert, de ebben az árosztályban mindez még nem lenne elég a dicsőséghez, hiszen ennyiért már általában nagyon igényes és sok esetben egyedi hangsugárzókat lehet kapni. Mindennek ellenére azért bőven vannak az Avantinak olyan részletei, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni még a felső kategóriában sem, például a magas és középhangszórók relatíve kicsi területe, amelyet egy speciális szendvics szerkezetű üveg előlap fed. Az ízléses és meglehetősen egyedi fekete idomot ízlés szerint hangszóró selyemmel is lehet helyettesíteni, ha valakinek a hangszórók kósza partvisnyelektől és egyéb rájuk leselkedő veszedelmektől való védelme az extravagáns megjelenésnél fontosabbnak számít.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

audio-physic-classic-10-es-classic-20-az-ujdonsag-erejevelAz Audio Physic hangfalai duplán döbbentettek meg minket az új Classic 10, és Classic 20 álló hangfalaival. A két modell közös tulajdonsága, hogy üveg panellel is rendelhető, emellett az, hogy mindkettő hangminősége túlmutat, ár kategóriáján.
Amint beléptem a hallgató szobába, megláttam az Audio Physic Classic 20 hangfalát, ahogy az elektronikához csatlakoztatva készen áll a meghallgatásra. Mivel is kezdjek? A válasz: valami jól ismert muzsikával, amelyet több százszor hallgattam már. Elindítva az első számot, máris Maria Phil - Malvina hangja áradt felém a fehér karcsú hangfalból. A hangzás gazdag, a mélyek gazdagon teltek, úgy érzem, mintha az énekes előttem állna a maga valóságában, míg a kíséret hangja valahonnan mélyen a háttérből szól. A hangnak alakja, és energiája van. Határozott, de nem kemény, könnyedén tölti be a nagyméretű helyiséget.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

audio-physic-classic-20-high-end-allo-hangfal-tesztHa minden művész tökéleteset és az összes elektronikai eszköz hibátlan produkciót nyújt, a remekművekhez való viszony és a helyzet akkor sem változik, amikor a hangsugárzókhoz ér az elkészített elektromos jel és a hangszórók átveszik a jelátalakítás szerepét. A felvételeken rögzített, élvezetes előadásokból páratlan élmény csak akkor jöhet létre, ha a hangsugárzó összes eleme műszakilag és akusztikusan egészen a legapróbb részletekig ki van dolgozva és össze van hangolva. Mindegyik Audio Physic munkatárs tudja, hogy nem csökken az igény a finom zenei részletek bemutatására – ezért konstruálják a kiváló hangsugárzóikat. A cél elérése érdekében az Audio Physic mérnökei a hullámelmélet fizikáját és az alapanyag-kutatás mai eredményeit végletekig kihasználva ismét a „pálya” új és szokatlan területét kísérletezte ki. Íme, a több részegységében formabontó megoldásokat tartalmazó Classic 20 álló hangsugárzó!

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

Quadral Aurum Galan 9A német gyártó terjedelmes választékában afféle külön márkanévként létező felsőkategóriás Aurum sorozat immáron a kilencedik változatában kínálja magát az igényes vásárlóknak. A család kettő állványos hangsugárzója közül ezúttal a legkisebb Galan 9 került hozzánk, ami, mint azt rövidesen látni fogjuk, csupán vizuálisan kisméretű, minden másban a nála jóval nagyobb típusokkal vetekszik.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

Audio Physic márkaképviselet

2016. nov. 15. 11:32:52

audio-physic-markakepviseletAUDIO PHYSIC Nem veszhetnek el a finom részletek

High End – Made in Germany

A zene mosolyt varázsol az arcunkra, felkelti a figyelmünket, sőt, vélemény nyilvánítására sarkall, de csak abban az esetben, ha az előadó művész jól játszik a hangszerén, és minden részlet a helyén van. Ezt a hatást csak úgy lehet elérni, ha a legapróbb részletek is hallhatók, és a teljes rendszer egy zenekarként muzsikál.
Nincs ez másként a hangfalak esetében sem. A finom részletek csak akkor jelennek meg, ha minden alkatrész pontosan illeszkedik a nagy egészhez. Ilyenkor a zenei élmény páratlan. A hallgató minden idegszálát kényezteti, és még többet szeretne kapni belőle. Pontosan ez a cél vezéreli a Brilon-i székhelyű céget minden Audio Physic hangfal építésekor.

Tovább olvasom...
Posted in Hírek

Vincent Audio SP-20 limitált végerősítő20. Anniversary Edition hirdeti büszkén a homlokfalon lévő felirat. Valóban elszállt az idő, ami a Vincent márkával való megismerkedéstől a népszerűvé váláson át, néhány rendkívül sikeres modell megismerésével telt el. Mára már megszoktuk és kedveljük az erőt sugárzó design jellegzetességeit, a robusztus készülékházakat, a vastag alumínium előlapokat, az ezüst és fekete színválasztékot. Sőt nagyon imponál a tube-line termékvonulat, amely esetében egy kis-ablakon keresztül megmutatásra kerülnek az elektroncsövek is. A Vincent márka esetében, kedvező áruk ellenére, egyáltalán nem belépőszintű termékekről van szó, vérbeli erősítőkről kaphatunk áttekintést.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

nyilt-hetvege-a-stream-audio-kft-nelMásodik Hifi és Házimozi találkozó néven újra nyílt napot szervez november közepén a többek között a AccuphaseThorensQuadralThiel és Audia Flight márkákat forgalmazó Stream Audio, amelyen a kedvezményes vásárlás és a hifi illetve házimozi bemutatók mellett kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.
A nyílt hétvége okán a céghez ellátogató érdeklődők először találkozhatnak a Stream Audio Kft. portfóliójában új márkaként debütáló, immáron több mint 30 éves gyártó, az Audio Physic high-end hangfal újdonságaival, az új Quadral – AURUM R9-es sorozat egyes tagjaival, valamint a szintén újdonságnak számító prémium kategóriás Lindemann Musicbook család High-End DAC és hálózatos audió lejátszó eszközeivel. 

A hangsugárzók kiszolgálása a japán Accuphase, az olasz Audia Flight és a német Vincent Audio készülékeivel hallgatható meg, amik között mindenki megtalálhatja a hangkarakterében megfelelő igényeit.

Tovább olvasom...
Posted in Hírek

accuphase-dp-950-es-dc-950-high-end-cd-sacd-futomu-es-dac-ujdonsagA japán tradicionális High-end úttörője az Accuphase márka két újdonságnak számító készüléket mutattak be. A DP-950-es típusszámú SA-CD transzport egy egészen masszív CD mechanika alapjaira építkezik. Ez a rendkívül precíz és stabil szerkezet garantálja a rezonancia mentes és bitpontos kiolvasást a lemezről. Az extrém alacsony zajú dupla toroid transzformátorral és nagy kapacitású szűrő kondenzátorokkal rendelkező tápegység igen magas dinamikájú hangra képes. A közel 31kg-os készülék háza különleges merevítésekkel ellátott szimmetrikus belső felépítésű darab, melyben minden egyes kis alaktrész a lehető legjobb hangminőség érdekében, jól átgondoltan lett kiválasztva és elhelyezve. A készülék hátulján egy koaxiális csatlakozó és egy HS Link csatlakozó található.

Tovább olvasom...
Posted in Hírek

HiDiamond Diamond HDX2 high-end hálózati tápkondicionáló, elosztó tesztAzoknak, akik készülékeik kellően jó minőségű táppal való ellátását valóban komolyan gondolják, a HiDiamond a hálózati kábelek mellett a HDX2 high-end tápkondicionálót/hálózati elosztót ajánlja, ami auditív hasznossága mellett túláram védelemmel is rendelkezik és olyan ízléses és elegáns kinézetű, hogy biztosan nem a rendszerek szürke eminenciása lesz belőle.
A HDX2 tápkondicionáló minden bizonnyal komoly esélyekkel pályázhatna dobogós helyre a tápelosztók képzeletbeli szépségversenyén, és ennek a ténynek, valamint annak, hogy lényegében sokkal inkább készülék, mintsem hagyományos elosztó formája van, köszönhetően minden bizonnyal senki sem fogja az audio készülék háta mögé száműzni. A valójában tükörsima, de a fénytörés miatt rafináltan hullámosnak tűnő sötét ezüstszínű előlapon az összképet kissé lerontó fekete, műszeripari főkapcsoló, valamint egy világoskék hátteres LCD kijelző található, amely a hálózat aktuális feszültség értékét és az áramerősséget mutatja. A készülék nálunk használatos EU változatán a betáp és az öt készüléket kiszolgáló aljzat a feketére eloxált fémház hátlapján található szépen sorba rendezve.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek

quadral-argentum-590-allo-audiophile-hangsugarzo-tesztAz idei év elején, nem sokkal megjelenése után egyszer már belekóstolhattunk a Quadral friss Argentum sorozatába, akkor a középső padlón álló modell volt a vendégünk. Termetét, hangjának testességét panasz nem érhette, ám ez korántsem lehet ok, hogy visszautasítsuk a még hozzá képest is óriásnak tűnő csúcsmodell hangpróbáját. Még tíz centi, pár kiló és egy hivatásos középsugárzó: címszavakban ennyit kap pluszban az Argentum 570-hez képest, aki nem érheti be mással, csak a legnagyobbal. Az Argentum ezzel együtt a polgári tagozat a Quadral kínálatában, még nem kényeztet öntörvényű formavilággal, nem teszik luxuscikké holmi nemes anyagok, de hangzásával, küllemével azért már igyekszik felfelé kacsingatni. Utóbbival kicsit mintha túl is lőne a célon, pozitív ugyan, hogy megtartották a fehér színváltozatot, és megváltak a fekete kivitel avítt famintázatú borításától, de a matt dobozra illesztett lakkfekete előlapjával mintha többnek akarna látszani a valóságnál.

Tovább olvasom...
Posted in Tesztek
Emelkedő irány beállítása

1-10-ig Össz.: 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5